busrabusraaa ARkadaşlar merhaba ya bebişim 15 günlük göz rengide gri acaba açılırmı koyulaşırmı yada bu renk kalırmı bilgisi olan tatlı anneler yazabilir mi acaba merak ettimde 🙈🤗
Deletedmom124 busrabusraaa 1 yıl içinde oturuyor rengi canım benim oğlan gri idi laciverte döndü sonra babasının göz rengini aldı ela oldu
Keremeral busrabusraaa bebeğin göz renginin tam olarak pigmentleşmesi Doğduktan sonra 6 ayı buluyormuş
busrabusraaa Deletedmom124 ayy inşallah benimkinde ela olur amcada halada var umarım onlarınkine benzer 🤗
busrabusraaa Keremeral 6 ay beklicez demekki ben dedim belki elaya döner falan bakalım artık sağol cnm
Cafede busrabusraaa benim oglumunda dogdugunda hatta kirki cikana kadar mavi gorunuyordu ay ne sevinmistim hem baba tarafindada vardi sarisinda bise oglum ama koyu kahve oldu 😂
Seymabebgm busrabusraaa allah saglicskla buyutmeyi nasip etsin doguranlara asiri ozeniyorum 32 haftamzdayz bizde 😀
Sumeyye_g busrabusraaa değişiyormuş benim bebeğimde 5 günlük öyle gri gibi falan ama hep duyduklarım değiştiğini söyledi