Rainmak DamlaM ha bu arada daha 5 günlük anneyim ☺Bence etkili YAni benim işime yaradı inşallah senin içinde iyi olur
DamlaM NeslihanPiaAbac Doktor memende uzun süre tuttuğun için tahriş olmuş dedi. Bir krem verdi. Umarım işe yarar. Bu arada cerrah cildiyeye yönlendirdi. Sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum 🙂
NeslihanPiaAbac DamlaM kremin adını yazabilir misiniz? 20dk emzirmek ideal demişlerdi ondan sonrası ayırın vs diye. Geçmiş olsun çabucak iyileşir umarım🌷
DamlaM Rainmak şimdi doktorun verdiği krem işe yaramazsa dediğin kalkanı alacağım. Birde kalkan kullandığında nemli kalmıyor mu? Doktor sürekli kuru tut dedi. Allah bağışlasın yavrularımızı 🙏😊
DamlaM NeslihanPiaAbac Fucidin H krem. Ama kortizonlu bir krem ve sadece sabah akşam ince bir tabaka halinde sürüp emzirmeden önce temizlemek gerekiyor. Aman dikkat! Doktorum 10 dakikadan fazla tutma gerekirse diğer memeye geç dedi.
NazlOnartYing Soğuk soğuk Hindistan cevizi yağı çok rahatlatıyor aynı zamanda bebeğiniz emmeden önce temizlemenize de gerek kalmıyor bide ben kullanmadım ama Silverette gümüş göğüs kalkanlarını çok tavsiye ediyorlar✌
DamlaM NazlOnartYing Hindistan cevizi yağını deneyeceğim. Silveretteyi çok tavsiye eden var, çare bulamazsam ilk deneyeceğim şey. Çok teşekkür ederim 🙏😊
ZeynepKarataTeytey DamlaM Selam canım hayırlı olsun öncelikle benim yeni doğum yapan arkadaşımın da olmuş lansinoh krem kullanmış ama geçmemiş ayva çekirdeğini suda jöle gibi olana kadar bekletmiş ve onu sürmüş göğsüne iyi gelmiş bilgin olsun seninde
DamlaM ZeynepKarataTeytey canım lansinohu denedim hiç işe yaramadı. Hatta bugün doktor nemli tuttuğu için kullanmamamı söyledi. Ama ayva çekirdeğini hemen deneyeceğim. çok teşekkür ederim 🙏😊
Rainmak Kapak nemli kalmasını sağlıktır. Ben sürekli takıyorum. Yara olduktan sonra kullanımda sürekli takma önerilmiyor zaten ama doktorunuzun önerdiği kremi kullandıktan sonra deneyebilirsiniz belki