Yengec07 Lavinyam06 1 ay olduk daha .. şuan bi ilerleme varmı bilmiyoruz ,hormon tahlili istiyor şuan sadece ..3 . Ayda bakılacak sperme dna hasarına
Lavinyam06 Yengec07 yorumları çok iyi gözüküyor inşallah sizede faydası olur canım inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🥰
Yengec07 Lavinyam06 amiiiin Rabbim isteyen herkese sağlıklı göz aydınlığını nasip etsin kolaylıkla 🤲🏻
Yengec07 Lavinyam06 1-2 saniye aralıklarla reflü akışı izlendi yazıyor raporda , solda Sağ testis alındı , inmemiş testisten dolayı kist oluştuğu için
Lavinyam06 Yengec07 bizimki de sol tarafta 😔 inşallah şifayı buluruz doktor bize ameliyat önerdi ama eşim şuan olmak istemiyor
Yengec07 Lavinyam06 o konuda doktor ne der o önemli aslında .. murat hocaya bi tahlil atın dm den dönüş yapabilir
Cngul Lavinyam06 adet oluyorsun normal diyorlar bir damla bile normal diyor olmasan ilaç veririz diyorlsr
Lavinyam06 Cngul çok ilginç ya ama bebek tutunamaz ince olunca rahim sadece adet olmak değil ki sorun ya
Cngul Lavinyam06 yani tutundu benim rahim kalınlaşınca ama adet azlıgının incelikle alakası yok galiba onu anladım 3 yıldır böyle çünkü
Yengec07 Lavinyam06 bu ay 1 gün ped kullandım normal değil ya :( 4 gün kahve leke geliyor yine önceden ,adetin 2. Günüydü bugün ped takmadım ..
Lavinyam06 Yengec07 tüp bebek anında enfeksiyon riski oluyor mu acaba enfeksiyon oluşmuş olabilir mi :( Bende kürtaj anında acaba enfeksiyon mu kaptım diye düşünmeye başladım artık