Oznur_11 Elif578 doktor sizinkinin kilosuna ne dedi. Bende 35+5 im kilosu 2800 cıktı az geldi bana benmi yanlış biliyorum acaba
Fasulyem_1 Zehranur58 sizin ve eşinizin boyu nasıl genelde ilk anne ve babanın boy ortalamasına benzermiş bebekler
Fasulyem_1 Zehranur58 hmm ortalama yani çocugunuz da az çok sizin gibi olur. Saglıklı olsun inşallah takılmayın boyuna.
1kirmizibuluut Eymen1234_ ben tüm vitaminlerimi alıyordum ve ekstra kilo aldiracak seyler yedim ictim hep kaşar peyniri muz nesquikli süt ceviz badem tahin pekmez yani arastirip hep yiyordum ama artık azalttîm
Pelinbyk 30 haftalıkken gitmiştim 1950 gr demişti doktorumuz 2 hafta öndeydi şimdi 31+3 üz fazla mı acaba kilosu
1kirmizibuluut Pelinbyk yok fazla degil belki olmuyormus belki son haftalara dogru kilosu duraklayabilirmis
Fadime3543 Şuan 36+4 geçen çarşamba doktora gittiğimde 3 kilo demişti bugün gideceğim bakalım bir haftada ne kadar almış 🤷🏻♀️
Mentuglale Gunay_18 32 haftalıkken 1800 gram benim de geriden geliyor karın gelişimi inşallah haftasını yakalarız suan 34 haftalıgım yasaktan sonra gideceğim hasteneye siz gittiniz mi ?
Gunay_18 Mentuglale sizin yine güzel kilosu maşallah benim üç hafta geriden gidiyor bugün gidicem muayeneye bakalım kaç oldu geçen hafta 35+5 te 2071 gramdi inşallahh bu sefer çok almıştır inşallahh yakalarız haftamızi bide binin kızim tek damarla besleniyor😔
Mucizebebek2020 35+1de oğlum 2350 dedi doktorum ama sanki 200 gr eksiği var bende 2 kilo vermişim son bir ayda çok kötüydm sanırım o yüzden olmuş😣
kapelu-0601 Gunay_18 bende 32 haftadayım 1633 çıktı gerilik vardı sigara kullananlarda oluyormus genelde
Mentuglale Gunay_18 yaaa canım benim Allahım sana bağışlasın bize bağışlasın evlatlarımızı inşallah saglıklıca gelirler 😔😔💙❤️