HESA20 1kirmizibuluut şimdi geldim doktordan 31+4 haftalıgız 1604 Gr doktor 100 Gr falan az dedi ama sorun edilicek boyutta degil dedi oysa ki gunluk muz süt kasar tüketiyordum🙁
1kirmizibuluut Merve_kucuk benimki 31+3 2200 dedi doktor normale göre baktım 32. Haftayla uyumlu kilosu. 21. Haftamda detayli ultrasona gittigimde 1 hafta önden gidiyor demisti ama kendi doktorum onde demedi
Merve_kucuk Minnosminnak Keşke yardımda bulunabilsem. Ama bebek arabamızı bile sıfır alamadık biz. Kızkardeşiminkini kullanacağız inşallah kızıma. Rabbim yardımcısı olsun🙏🏻 Azda olsa onu anlayabiliyorum
Filiztugrul_07 Minnosminnak keske yardim edebilsem canim bizimde maddi durum belli bi esim calisiyor evde kira bende isten ayrildim ne yalan soyleyeyim bende birsey alamdim yigenimin giysilerini gidirecegim
Yagmurtan 1kirmizibuluut evett. Masallah sizin bebiş tombiş 😍 benim de 1700 gramdı bugün ama haftası ile uyumlu dedi bana da
1kirmizibuluut Zehranur58 boyunu dert etmeyin bence gayet güzel zaten gelişimi yerinde ve beslenmesi iyiyse sıkıntı yok sizin bebişinizinki de iyi gayet ☺️☺️
Merve_kucuk Zehranur58 Doktorunuz iyi dediyse iyidir ama dedigim gibi bana kısa gibi geldi. Sağlıklı olsunda boyunu dert etme 🙏🏻
Fasulyem_1 Zehranur58 sizin ve eşinizin boyu nasıl genelde ilk anne ve babanın boy ortalamasına benzermiş bebekler