Busra221 Kızlar 20+3 haftalığım daha hiç hissetmedim yani bişeyler oluyo bazen ama acaba mı diyorum ilk gebeliğim. ne yapmam lazım hissetmek icin hafif bastırıyorum karnıma etki etmiyo tavsiyeleriniz neler
Darkgod Busra221 23de kesin hissedersin canım çikolata yeyip sola yatmak diyorlar ama bilmiyorum tabi benim çocuk sağa yatınca daha çok hareketli
Maaavvviii Tatlı seyler yiyip soluna yat çikolata vs ama bu haftalarda biraz tembel oluyolar ara ara hareketleri azaliyo sağlıkla kucağına alırsın isl
Busra221 Maaavvviii inşallah canım hepimiz 🤲🏼 Benımkisi baya tembel gibi bide erkek😅 eşim biizmkisi miyon cılız herhalde hissetmiyosun diyo😒
Beyza26 Busra221 biraz daha sabret ozman 😄 benim ikinci olduğu için çok erken hissettim ama ilk Bebekler biraz geç olabiliyor bazıları da tembel oluyor o yüzden bekle bakalım 😄
Sym2111 Canım bende çok tedirgindim hissetmiyorum diye 21 sonunda pıt pıt vurmaya başladı bugün 22 bitiyor daha net bi iki haftaya hissedersin
Busra221 Sym2111 inşallah ya ilk gebeliğim bişey anlamıyorum insanlar ilk olmasına ragmen 18 19 da hissediyo 😞😞 inş bende en yakın zamanda şiddetli tekmelerini hissederim razıyım😅
Dilarasavull44 Busra221 19 haftada hissettim net bi şekilde şuan 23 haftalik olduk yerinde durmuyo geceleri uyuyamiyorum 😊
Busra221 Dilarasavull44 ay işte benım o net hiç olmadı acaba mı diye diye sonrasında bi karın gurultusu diyorum bu gaz herdalde 😅
minicikbirmucize Busra221 sırtüstü yat karanlık sessiz bir odada ellerini karnına koy minik minik pıt pıt atmıştı benim oğluşum çok güzel bir his şimdi 29. haftadayız durmuyor hiç dışarıdan gözüküyor 🧿🤰👼🏻