Denizz01 Arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım Transfer sonrası 7.gün kanda 20.92 9.gün 41.9 12.gün 207.45 14.gün yani bugün 530.45 çıktı kan değerim Sizce durum nasıl 10 gün sonra doktor kese için çağırdı 😇😇 sice değerim düşer mi yoksa gidişat iyi mi
NeslihanPiaAbac Denizz01 yükselerek ilerlemiş inşallah böyle devam eder.Benimde tüp bebek ama32haftalık olduk değerlerimi hatırlamıyorum.
Tgbabsra Denizz01 kaç yıl çocuk olmadı sorması ayıp değilse seni en iyi ben anlarım 2 buçuk yıl çektim tüp bebek için araştırma yapıyordum ora hamile imişim aşılmada yaptık tutmadı aşılamadan sonra normal yoldan hamile kalmışım Allah ol der olu verir
Denizz01 Tgbabsra yaaa ne kdar güzelll 🙂 nisan 10 da 3 sene olacak canımm .. bende aşılama deniyordum ki yumurta kendiliğinden çatlamıştı iptal oldu dedim tüp bebek deniyim hiç bi sorun yoktu ama olmadı işte belki sebep olur tüp bebek
NeslihanPiaAbac Denizz01 değerleriniz düşmemişki yükselmiş.Aynısı olacak diye birşey yok öncelikle stres etmeyin kendinizi aman
Tgbabsra Denizz01 bizde de kocam da spemler hareketsizdi ilaç kulandı geçti iste Allah gönlüne göre versin bizim gibi insanlar bebek için daha çok korkuyor seni anlıyorum çok farklı o çocuk olmaması okadar zor testler asılma da zor acılı birşey tüp bebekte öyleymiş iğneler zor bir de hiç çocuk sahibi olmayı hak etmeyen insanların oluyor o daha çok koyuyor olacak inşAllah senin hiç korkma canım keseyi görünce yaz 😘
Denizz01 NeslihanPiaAbac inşalllah yaaa Rabbim den hayırlısı ama çok isterim ikisi de benimle olsun 🙂
Denizz01 Tgbabsra aminnnn canım gerçekten zor yani bu aşamalar Alllah herkesin gönlüne göre versin anne olmak çok güzdl bi duygu şuan onun var oldığunu bilmek beni mükemmel hissetiriyo o kan sonuçlarını aldığımdaki mutluluk ohh be 😍😍😍😍😍
Tgbabsra Denizz01 aynen ben 8 haftalığım 5 ci hafta da öğrendim hamileliğimi adetim gecikti dişim ağırıyordu doktora gittim dişçime anlattım durumu adet olmadım filan git baktır hamilemisin yoksa sana işlem yapamam dedi bende dişcinin yanında hastane vardı gectim kadın doğuma keseyi gördü hamilesin dedi ben çok agladım ya çok güzel di elim ayağım tutmadı çok süpriz oldu yani
Denizz01 NeslihanPiaAbac evet asprin kullanıyorum jel de kullanıyorum etrofem de kullanıyorum 4 ilaç canım sen