Meltem19 NeslihanPiaAbac ay maşallah boyu kılosu ben nerdeyse hazırım annecım diyo gibi☺☺☺Sağ salim kucagınıza alın inşallah cok az kalmıs cok hızlı gecıyo benım için .sizin gecmıyodur artık heyecandan
NeslihanPiaAbac Meltem19 teşekkür ederimm,geçmiyor gerçekten ağrılar bırakmıyor.Aman siz siz olun yürüyüşü aksatmayın dinç kalmak için gerçekten çok önemli
Meltem19 NeslihanPiaAbac bel agrısı mı oluyo ki? Maşallah deyım su an hiç agrımıyor midem bile artık yanmıyo .uyurkende sıkıntı yasamıyorm hıc sıkıntı bende mı😂😂göbegım cıkalı 1 ay ancak oldu ondan galıba
NeslihanPiaAbac Meltem19 ay maşallah hiç olmasın da inşallah.Evet dehşet belim ağrıyor,artık kasıklarada baskı arttı oda yürürken zorluyor.Ödem mide yanması uykusuzluk.Bende hepsi var🙁
HaticeKbraimek Bişey sorcam size Hüseyin hoca çatlak kremi önerdi mi size hep sorucam unutuyorum. Lierac kullanıyorum ben ama baya çatladım ona rağmen 😒 bir de vitamin ve Demir ilacı haricinde ilaç kullanıyor musunuz
Meltem19 HaticeKbraimek hiç sormadım ben oda onermedı.ben artık bıraktım ya canı sagolsun oglumun diyorum😂😂😂baska ilac yok iki tane bi milenyum multıvıtammn bide koyu pembe demır ilacı var
NeslihanPiaAbac HaticeKbraimek bende hiç sormadım,vitamin ve demire ek kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben gebeliğimin başından beri