Meltem19 HMine demire 24den sonra başladı sonucunuc kac cıktı benım de umursamadı en son kendım endokrın bolümüne gittim ihmal etmeyn yüksek cıktıysa .
HMine Meltem19 saglik ocagi dahiliyeye gitmemi onerdi huseyin hoca gerek yok dedi 4 mayisda seker yuklemem var onu bekliyorum umarim gec kalmiyorumdur
Meltem19 NeslihanPiaAbac ya zaten sonucım geldı kendı kendımın doktoru oldum sayılır artık😂😂😂bakalım bi soru daha ☺ 29 da bebegınızn kılosu neydı acaba
HMine Meltem19 tam sonuclarim suan elimde yok maalesef kolestrol,idrarda enfeksiyon ve troidin yuksek ciktigini biliyotum sadece ama huseyin hoca gayet normal dedi anlamadim bende
Meltem19 NeslihanPiaAbac benım kı biraz mınnak olmus diyet yapıo benımle yavrumda😊😊😊😊Cok tesekkur edrm🙏
Meltem19 HMine bilemedım ki simdi 3.5cıkmıstı benım bana da normal demıstı ben endokrıne gittm ilaç verdi .kullanıyorm hala troid onemli ihmal etmeyn.dahılıye degıl endonkrınoloji bolumune gidin ama .
NeslihanPiaAbac Meltem19 yarın gideceğim bende bakalım ne alemde kilomuz sağlığımız.Ben bitmiş haldeyim de o iyidir inşallah
ozgeelcin Bende Hüseyin hocaya gidiyorum memnunum 29. Haftadayım tansiyon ve kilo takibi evet yapmıyor bakalım bu haftadan sonra ne olacak