Beyzaaaa123 Merhaba arkadaşlar Ankara Etlik Zübeyde Hanım hastanesine giden var mı son günler de durum nasıl çok kalabalık mi önlemler alınmış mi ?
Zeyneb51 Beyzaaaa123 canım ben kızımı orda doğum yaptım ve birdaha adım atmadım şimdi yine hamileyim şehir hastanesine gidiyorum
Aysen2709 Beyzaaaa123 bende orda doğum yapcamm da merak ediyorum bu digumdan sonra kiyafet giydirmeye felan yanimiza kimseyi aliyorlar mi
_kucukanne_ Beyzaaaa123 ben 3 gün önce orda doğum yaptım son derece önlem alınmıştı doğum yaptım bebeği 1 kişi görebiliyo dediler kim görsün bende babası dedim beni odama çıkarmadan asansör onunda gördü eşim bebeği daha sonra üstlerini de bıraktırıyolar isim yazdırıp hasta bakıcı getiriyo sana sen hallediyorsun refakatçi almadılar o yönü kötüydü ama diğer önlem yönünden çok tedbirlıler gidip geldikçe atesıme baktı hemşire ve odalarda çok yatak olduğu halde sadece arada bi yatak mesafesi bırakarak 2 kişi alıyorlar odaya
Seralpeymen Canım ben gittim geçen hafta , çok sakin . Hasta dışında kimseyi almıyorlar , ateş ölçüp öyle alıyorlar içeriye
Sadumaneymen Bende iki hafta önce gittim canım benim sakin hasta harici kimseyi almiyolar ateş ölçer var kapıda güvenlik kimseyi almıyor sen kaç numaralı odaya gidiyorsun ben 8 numaralı odaya gidiyorum pazartesi 15:10 randevum var
Minikmucizeee Ben cuma gunu orda dogum yaptim jasta disinda kimse giremiyor iceri ve dahi dogumdan sonra bebegi babasi bile goremedi o derece düşünün tedbiri
Su-mbul Dilruba92 doktorların çalışma saatleri değiştiği için öyle , bende gidecem Pazartesi günü :) herhangi bir doktora al randevunu zaten bir kaç doktor olacakmış
Dilruba92 Su-mbul anladım teşekkür ederim ama çok kalablikmis hacettepedeki ve gata daki hastaları da oraya gönderiyorlar mış bu gün bi arkadaşım gitti çok beklemiş bilemedim ondan
Su-mbul Dilruba92 benimde iptal oldu dedi doktoruma internetten yazdım ikili tarama için gidicem gel dedi tekrar erken saate randevu buldum aldım bakalım iptal olmaz ise :)
Fatoserin Dilruba92 hacettepeden gönderme felan yok canım ben başından belli hacettepedeyim bugun kontrolüm vardı sordum öyle birşry yok dedi
Sadumaneymen Beyzaaaa123 bende 2 numaralı odada muayne oldum yaş riskim çıktı iki tarama ve dörtlü tarama riskli çıktı ve gobegimden sıvı aldılar sonucum temiz çıktı şükür
eminee06_ Aysen2709 ablam orda dogum yapti canim sezeryan bolumunede normal zamanda bile refekatci kabul etmiyordu suan hic etmezler
Beyzaaaa123 Sadumaneymen amin canım cumlemizin yardımcısı olsun Rabbim sağ salim kavusurux insallah evlatlarimiza
Pinarmelike Fatoserin canım merhaba ben daha 22+6 günlüğüm Kocaeli’de yaşıyorum ama bikac sebepten dolayı Ankara hacettepede dogum yapmak zorundayım bana Hacettepe hakkında bilgi verebilir misin rabbim nasip ederse 35te gelebilcen ankaraya