Domatesimm Geçmiyor günler hiçbir şeyi bu kadar istekle beklememiştim 😄 halbuki ilk aylar çok çabuk geçti şimdi ııı geçmiyor 😁
1anne2bebek__ Domatesimm benimde 68 günüm war günlerim bazen cesaret bazen Korku bazen de endişeyle geçiyor 🤦🏼♀️😃
-gyns- Domatesimm Benimde 93🤩.. KPSS çalıştığım için zamanın nasıl geçtiğimi anlamıyorum.. Ama bazen bendede oluyor zaman çabuk geçse, kucağıma alsam ç, koklasam, sevsem diyorum😍.. Düşüncesi bile çok mutlu ediyoru insanı🌸..
Domatesimm 1anne2bebek__ ilk zamanlar ne de çabuk geçmişti şimdi sanki bir yıl geçiyor bakıyorum daha 93 gün var 😄 Zamanın göreliliği böyle bir şey olmalı 😅
1anne2bebek__ Akin59 sizinde arada ağrınız oluyor mu kasık bölgesinde. Bugün adet olacakmışım gibi bir ağrım oldu bi süre sonra geçti. Günleriniz ayni merak ettim bi bende mi oldu 🤔☺
1anne2bebek__ Akin59 kendi kendime cesaret wermeye çalışıyorum. Annem beni 22 yaşındayken ewde tek başına doğurmuş bizim başımızda ebe hemşire doktor hepsi war annem yapmış bende yaparım diyorum ama bazende korkuyorum yine de 🤣 yeterince gaz weremiyorum demekki kendi kendime 🤣🤣🤣
Domatesimm -gyns- KPSS çalışırken geçiyordur ya ben KPSSye hazırlandığım sene kadar hızlı geçen bir zaman görmemdim 🤣 Allah zihin açıklığ versin canım 😇