Lyldlklc Merhaba kızlar ben 19 şubatta müdahalesiz düşük yaşadım 32 33 günde 1 de adet olurum. Normalde bugünlerde adet olmam ama ovulasyon testim koyu çıkıyor ayrıca dün akşam kahverengi lekelemem de oldu.Acaba regl yaklaşırken de lh artıyor mu? Ayrıca bu ay yumurtlamayı da görememiştim https://imgyukle.com/i/JNIjRp
Nuriay Lyldlklc canim bu nu kacirma deyim yani ne olacakda olsun zaten ama sen mutlaka degerlendir yumurtlama qaliba
Lyldlklc Nuriay değerlendiriyorum canım kaçırmam elimden geldikçe , belirtilerim de var ama regl mi yumurtlamami artık hepsi birbirine girdi😊
Tugce1803 Lyldlklc Yılmak yok💪🏻Daha bugün öğrendim bende vücudunuza inanın diyordu bende bugün vücuduma sana inanıyorum hamile kalabilirsin dedim🌸2 yıldır 1 kez bile hamile kalmadım da🤷🏻♀️
Lyldlklc Tugce1803 bende 2 yılda iki kez hamile kaldım ama elim boş 🤷♀️hayat varsa umut var zaten evdeyiz en azından aktivite bize🤭
Wonderanne Tugce1803 Allah size de nasip eder inşaAllah üzülmeyin onun kudreti sonsuz ben düğünümde adettim ve bir daha adet olmadım 20 Ekim 2019 düğün tarihim 22 hafta oldu ve su an 22 haftayla uyumlu gebeyim çok şükür Allah diledi mi oluyor