terelelli81 Kızlar geçen gün kanamam olmuştu hastanede kalmıştım bir gece şimdi kahverengiye dönmüştü ama bugün de su akiyo biraz sanki ya kafayı yiyeceğim 18+5 haftalık daha , var mi böyle bir şey yasayan. Hiç iyi değilim kafayı yiyeceğim
Minicigimm terelelli81 canim dün benimde bi anda altima kaciriyormusum gibi geldi tuvalete gittim baktim devam ediyor hastaneye geldik suyum gelmis yatisim yapıldı hastanedeyim suan moralini bozmak istemem tabiki ama benim dogumum bikac gune gerceklesecek. Senin haftanda küçükmüş geç kalma belki durdurabilirler suyun gelmesini. Cok dua edin olur mu ciger gelistirme aşılarım yapıliyor benimde 💕💕
Afdemir Canm hmn doktora gorun suyun ise durdurmaya çalışırlar. Benimde 21 de geldi cok sukur durdurmya calstlr. Zamaninda mudahale en onmli sey. Hemn gtmelisin insaAllah kotu bsy yoktr bebisler zamaninda dogarlar.
terelelli81 [bilinmeyen] çamaşırım ıslanacak kadar ama emin olamıyorum akıntı mi şu mu diye. Progestan kullanıyorum alttan o mu acaba su mu of kafayı yiyeceğim artik düşünmekten endisel3nmekten. Suyunuz gelirken nasil oluyodu sizdeki değişiklikler neydi çok mu geliyodu
Fatmasp terelelli81 Canım bende progestan kullandım ama onun akıntısı belli oluyor. Ayıptır söylemesi peynir kesiği gibi. Bence sen bi doktora git en azından şüphen gitsin.
ozgesoy28 Fatmasp Suyu gelen birinin örneğin bendede va böyle bi akıntı diyelim ki bu akıntı su bebeğimin hareketleri azalır mi 32 haftalık biri olarak
MeftunAnnee ozgesoy28 hayır bebeğin hareketlerinde azalma olmuyor benim 26 haftalıkken suyum geliyordu sızıntı şeklinde baya altım ıslanıyodu ama hareketleri çok iyi olduğundan ben hiç anlamadım ve bir ay boyunca böyle geliyordu ben endişelenmedim doktorada söylemedim sorunca bir aydır geliyordu böyle dedim doktor da suyun geliyor dedi şok olmuştum
Fatmasp ozgesoy28 Ben henüz Doğum yapmadım ama su yoğun bir şekilde geldi mi hareket azalıyor diye biliyorum