Duyguderyaa Kızlar 3 gündür progestan fitil olarak kullanıyorum kanamam filan yok doktor önlem amaçlı verdi fakat kullandıgımdan beri sürekli ishalim karnım agrıyor geceleri kalkıyorum bide akıntı yapıyor sizlerdede böyle bi etki yaptımı acaba
Busimss Duyguderyaa bana da önlem amaçlı verilmişti. Fitil olarak kullanıyorum en başından beri şuan 23+3 haftalığım hiç ishal veya kabuzlık yapmadı onlar hamilelikte de olabilen şeyler zaten ilaca yormamalısın. Akıntı hamilelikte de hep olur ama progestanda akıntıya sebebiyet veriyor Normal yani.
Duyguderyaa Aysegulum27_ aşırı bir agro yapıyor kasıklarıma ishalden kaynaklı korkuyorum her defasnda kanama olucak diye
Duyguderyaa Busimss kuşum ama ilacı kullandgımdan beri böyle anlayamadım doktoruda sırf bu yüzden rahatsoz etmek istemedim
Esenburhan123 Duyguderyaa bilmiyoeım canım bana çatlatma iğnesi sonrası verdi doktor karnımda agrıyor kaşıklarımda anlamadım ki 🥺
Duyguderyaa Busimss görüştüm simdi onlardan değil yediklerindendir dediler de bagırsaklarımı bozucak bişey de tükermiyorum acaba süt mü yapıyor
Busimss Duyguderyaa olabilir her bünye farklı çünkü istersen 1,2 gün süt tüketme onun yerine yoğurtla takviye yap bak bakalım devam edecek mi ona göre doktora tekrar danışırsın olmadı. Ama progestana takılma o güzel bir ilac ☺️
Deletedmom138 Duyguderyaa vajinal olarak aldığında yapmaz isal yada kabızlık tüm hamileliğin boyunca uğraşacağın şeyler 😅