-Aysenur- Alixanim burda da yuksek oran cikanlara kan testi yaptiriyolar fakat yurt disina gonderdikleri icin cok fazla pahali herkes karsilayamiyor morali bozulduguyla kaliyor. Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
reson_ sari_papatyam oncelikle gozunuz aydin bebegim 2 hafta onde demissiniz dogumunuz son adet tarihinize goremi oldu yoksa ultrasona göremi bende suan sata gore 35 ultrasona gore 37 görünüyorum heran dogum korkusu yasiyorum
sari_papatyam reson_ son adet tarihine göre 39+3 de oldu doğum, haftasına göre önde olması doğumu öne çekmiyor diye biliyorum, ama bebeğim artık son haftalarında haftasıyla uyumlu olmuştu fark kapanmıştı yavaş yavaş onu da belirteyim
MFA sari_papatyam maşallah benimde ilk doğum olcak 37 +4 deyim normal doğum istiyorum bende inşallah ama o anda ne olur bilmiyorum çünkü acıya hiç dayanıklı değilim başım ağrısa ağlayan biriyim allah güç küvet versin darısı başıma inşallah 🤲🏻🌸
sari_papatyam MFA Allah yardımcın olsun inşallah en hayırlısı nasılsa öyle gelsin bebeğin🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benim de ağrı eşiğim düşüktür, yalan yok dayanamayacağım da zannettim ama Allah veriyor sabrını hepsi geçiyor normal istiyorsanız motive olmaya çalışın🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Oylumgcmn sari_papatyam hayırlısı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok şükür kurtulmuşsunuz allah bizede sağlıkla doğum nasip eder inşallah kolay ve virüssüz 🙏🏻
reson_ sari_papatyam benim son adet tarihime gore haftam 35 gosteriyor ultrason 37 doktorum israrla sen son adetini yanlis hatirliyorsun imkani yok diyor ama programdan surekli takip eden biriyim not bile almistim doktorda 35 e kendinizi ayarlamayim 37 e gore dogumu hesapla diyor kafamiz cok karisti