Brcntanyeri0 Kızlar 14+6 günlüğüz bugün cinsiyet için gidicez sizce öğrenme şansım var mı ? Sizler kaçıncı haftalar da görendiniz 😇
Nse Brcntanyeri0 15+6 da gittim kız dedi ama yinede bir ay bekle hemen hazırlık yapma belli olmaz demişti bir ay sonra gittim kız çıktı
Miniginannesiiii1111 Brcntanyeri0 12 de gittim erkek gibi duruyor çıkıntı var dedi 16 da gidecem o zaman kesinleşir bence bekleyin eğer sadece cinsiyet için gidiyorsanız 16 da ve sonrasında kesin oluyor genelde istisna var tabi
Gmz3595 Brcntanyeri0 12. Hafta da 2li tarama da öğrenenler de var canım insallah öğrenirsin sende 🥰 benimde perşembe randevum var 2li tarama için 12+4 olucaz insallah bende öğrenirim yaaa🥰😁
Dmngty Benim 15+5 öğrenmem lazım ama iptal edildi randevum sende öğrenirsin 12. Haftada öğrenenler var
Brcntanyeri0 Dmngty aslında bende gitmek istemiyorum ama evin yakınında özel var diye gidicem bide ne zamandır gidemedim kontrollere kullandığım ilaçlar felan vardı bebek iyi mi onu çok merak ediyorum inşallah gitmişken öğreniriz
Dmngty Brcntanyeri0 önlemini alıp git bence maske✅ eldiven ✅ elinde eldiven varken dokunduğun zaman yüzüne üstüne fazla hatta hiç temas etme✅ eve gelince üstünü hemen değiştir ve kendini dezenfekte et ✅ ❤️
Brcntanyeri0 Gzmsydr 😐 Allah yardımcımız olsun çok kötü günlerdeyiz ya bi an önce kurtuluruz inşallah
Eylulleylul Haftamdayım bebiş göstermedi. 17-18. Haftada gel daha kesin olur dedi doktorum. Çok heyecanlı merak ediyoruz ama acele etme bence yanılma payı olmasın
Ayti_C_ Ya sizin doktoari anlamiyorum biz Azerbaycanda 11 haftadan bir cok doktor anliyor ve yanilmiyoarda mesela 11-12haftafa kis dedilerse kesin kiz. Ama bakiyorum sizde 15 hafta oluyor halen emin olamuyolar
Anne1234 Ayti_C_ emin olmak değil bizimkilerde tahmin ederler anlarlar ama sağlıklı bir cevap vermek için bebeğin oraganının tam olarak belirginleşmesini beklerler