Duygu99 Esrayigit ben 6+5 de gitmiştim cevremdekiler 6 haftalikken karindan kalp atisini duydum demislerdi onlara aldanarak gitmistim ama karından duyamamistim doktorum vajinadan bakti ve vajinadan duydum bi sıkıntın yoksa bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim canım 😊
Asel21 Esrayigit 5 haftalık iken ikizlerimin kalp atışlarını duydum keseyi de gördük iki minik mucize
htc34sdkl Esrayigit benimki karnımdan duyuldu. Sizinki de duyulur şu an duyulmasa bile zamanı var endişelenmeyin.
Duygu99 Esrayigit kanamanız varsa bi doktora gozukun korkutmak istemem ama hamilelikte kanama iyi bisey değil
Minelimmm Esrayigit 6+2 de duyuldu canım 5+2 dede kesem gözükmüştü yalnız benm vajinal ulturansonla bakıldı karından duyulur mu o haftalar bilmiyorum kanama içinde doktorunnuzdan progesteron fitil isteyin o düşüğü kanamayı durduruyor ve dinlenin iş felan yapmayın kontorolünüze kadar
Ozemmerdn Benimde 6+5 de duyulmuştu hafif lekelenmelerim vardi 8. Haftada bebegimin kalbi durdu. Seni korkutmak istemem canim ama doktoruna git ve kanaman olduğunu söyle. Mutlaka bir önlem alınmali. İhmal etme cok pisman olursun.
Ozemmerdn Esrayigit nasıl bakmazlar. İsleri o. Benim doktorumda cok sallamamisti lekelenmem oluyo diyince olablir falan dedi. Sonuc bebegimi kaybettim. Ama eger tekrar hamile kalirsam Allah nasip ederse cok daha açık göz olacm. Onların laflari hava gazi bu saatten snra. Para kazaniyosan benden bakacaksin bu kadar. Sende ısrarla dile getr bunu hala kanamam varsa
Naren1 Esrayigit ben 6 haftalık daha duymadım doktorum daha cok küçük şimdi duyulmaz altdan bakarsam duyulur dedi ama seni altdan bakıp tedirgin etmek istemem biraz sabret duycaksın dedi sabredin sizde