Anne1234 Smile18 bizim daha cinsiyetimiz belli değil kızımız olursa bizde Aysima koyacağız eşimle 8 yıl sevgililik dönemimiz olmuştu ta o zaman koyduk kızımız olursa aysima olacak adı diye 😊
Nesrindag İsimler hepsi birbirinden güzel kızlar 😘😍 Aslı nasıl size 😊 eşimi ikna edersem eğer Aslı da aklımda. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😘🙏🏻
Esma_turkmen Benimde kızım olacak Allah nasip ederse hifanur koyacağım.. Amine hifa. Yada Nesibe hifa istiyorum ama eşim kabul etmiyor..
Esma_turkmen Nesrindag evet çok seviyorum nesibeyi hanım sahabelerden biri hayatı beni çok etkilemişti
Beyzz_1990 CgdmZtrk insanları bilip bilmeden yanlış bilgilendirmeyin lütfenMina Mekke de bir şehir sadece bu soru Nihat hatipogluna da sorulmuş YouTube dan yazarsanız görürsünüz hiç bir sakıncası yok konulmasında diyor
CgdmZtrk Beyzz_1990 konulmasında sıkıntı var demedim ki. Şeytan taşlanan yerin adı dedim ne farkı var??
CgdmZtrk CgdmZtrk sizde mi Mina koyacaksınız? Niye celallendiniz? Şehir ismi koyacaksınız bebeğinize koyun. Ben sadece uyardım. Anlamını söyledim
Beyzz_1990 CgdmZtrk şeytan taşlanan yerin adı değil işte bilmeden hala söylüyorsunuz..çok manalı buyuk anlamları yok ama kulağa hoş geliyor diye seçtik anlamı da liman demek bu arada..heryerde farklı yazıyor Mina ismi caiz mi diye yazarsanız anlamıyla birlikte söylüyor Nihat Hatipoğlu..