Minik-mucizem123 canim cok geçmış olsun . promotil women benım kardesım kullanmıstı, polikistik olduğu için bülent tıraş a tüp bebeğe gittiğinde vermişti , gebelik planlarken ben de kullanmıştım, içinde folik asit zaten aynı miktar varmış elimdeki bitene kadar kullan demişti pembe hanım, baktım vardı gerçekten kullandım , sen de bakabilirsin hemen kötü düşünme 👍Sizi okuyunca şok oldum , ben diğer hekimleri deneyerek pembe hanıma gitmiştim çok da memnunum.ne zaman yazsam cevap veriyor kadın 🤷♀️ hem acil durumda ne zaman gitsem ücret de almadı . Kalp atışı için bir hafta sonra gittiğimde de ücret almamıştı. Ayrıntılı ultrason yaptırdım bana rapor da verdi size vermedi mi ? Maile gönderdiğine bakın belki basılı istemediyseniz vermemiştir yoksa kaydediyor. Arkadaşlarım da gidiyor hepsinin var. şimdi hasta sayısı çok arttı çok seveni var , ben şok oldum dünden beri yazdıklarınıza ☺️ Bence herkes kendisi karar versin uyum meselesi çok önemli 👍👍 hacer diye övdüğünüz kadının asıl bilgisi de ilgisi de çok kötü bence 👎 hasta sayısı azaldı diye mi ilgisi artmış acaba 🙄