Snszasla Kevserbdr0 teşekkür ederim canım sağlıkla ilerler inşallah fotoğrafı yaklaştırınca kesenin içinde minik beyaz bi nokta var o da yolk oluyor galiba sat tarafında minnacık köşede oluşmuş yuvarlak beyaz 🙊
Kevserbdr0 Snszasla maşallah ya . Allahım hayırlı bir şekilde sagligiyla beraber kucaginada almayi nasip etsn canım
Minik-mucizem123 Snszasla olsun canım ilerde haftasını yakalar o. Sağlıklı gebelikmiş ya çok şükür buna 😍😍 karın yağın varsa da karından zor görünürmüş ama alttan görünmüş zaten. Valla çok sevindim ya sağlıkla gelsin insallah 😍😍
Snszasla Minik-mucizem123 52 kiloyum ama yinede etkiler belki 😀 olsun gördük ya sağlıkla ilerlesin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🥰
Snszasla Minik-mucizem123 kesenin içinde minicik bi beyaz noktada var yakınlaşınca belli ediyor kendini sah alt köşede 😀 yolk da o oluyor galiba Küçük olduğu için öyle duruyo galiba
Minik-mucizem123 Snszasla ayy yerim ya minicik daha yolda demek ki 😂😂😂 tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım 🌸🌸🌸🌸
Snszasla Minik-mucizem123 sağlıkla gelsin o minik yollardan 😀 ultrasonda görünce bile içim bi tuhaf oldu ya doktor odadan çıktı ben ekrana baka kaldım 🙊🙈🐣
Hmsregmze Minik-mucizem123 evet şu an ki durum için haklısın diğer hastanelere göre daha avantajlı. Yazayım bakayım ne dicek 🤗 saol canım ☺️
Snszasla Minik-mucizem123 😀 değişik bi duygu valla hem mucizevi hem farklı bütün herşey birbirine giriyor 😀