Fidan3594 Annesihamis hiç yok sanki 4 aylık hamileyim 🤣 perşembe suni ile başlayacağız. Sizde durumlar nedir
Sym68 Fidan3594 doğum kanalina girdi mi bebiş acaba Suni sanci kanala girmese de veriliyor mu biliyor musunuz
Meleginannesi55 Lavanta34 genelde çok katı kuralcı ve lavbali olmadığı için istemiyolar belki bende tanımasam çok sert deyip değilştiridim ama benden önce şehruz hnmda doğum yapıp sonradan öğrendiğim arkdşm vardı onunla konuştum özellikle dikişte bir numara olduğunu söylüyorlar kendimi ondan başkasına bırakamam gibi bişey memnunum yani allahtan bişey gelmezse😚
ebrarsevgecglr Bende bugün çatı muayenesi oldum,ilk gebeliğim normal imkansız dedi 6 Nisanda doğumum olucak inşallah,son 13☺️
Fhisneli Meleginannesi55 herşeyi geçtim dogru diosun bir an önce olsada evladımı kucagıma alıp Sağlıklı bi şekilde evime gelsem die beklıorm
Lavanta34 Meleginannesi55 Evet enerjisi bana hic geçmedi lavbali olmasini istemiyorum zaten de biraz daha yakin davranabilir hastalarina. En onemlisi de bir kişiyi bile normal doğum yaptırdığını duymadım suana kadar. Sezeyan yanlısı oldugunu düşünüyorum. Hayırlısıyla normal doğum yapmak istiyorum korktum beni hemen sezeryana alir diye. Daha 23 haftada sezeryandan bahsetti. Herkes için hayırlı güzel doğum olur inşallah 🙏🏻🕊