nurcakir58 betulfuran geçmez benim başımdan beri var hani diyolar yok soda elma süt soğuk yada ılık fayda etmedi renni ve gaviscon iç anında kesiyo doktorlar veriyo zaten
198723 betulfuran Benim çok şükür öyle bi sorunum fazla yok arada sadece bi gece çok fena oldum soda içtim hemen kesti
Asaltntyr betulfuran rennie duo başucu ilacım içmeden uyuyamıyorum doktorum önerdi. Siz de danışıp kullanabilirsiniz
betulfuran nurcakir58 evet doğal şeyler bi işe yaramıyo ilaçlar da bebek için kullanmak istemiyorum kesin geçiriyormu peki
nurcakir58 betulfuran ben renni yi bı kere içiyorum biseyim kalmiyo ikinci hamileliğim hep kullandım çok yanmam oluyo ne yerse m yiyim herşeyde yemeye çalışıyorum
betulfuran SedaveSusam maşallah benim ikinci hamileliğim ikisindede hep yandı yanan yer bide yara oluyor sıcak hiç bişey içilmiyor
Ylz34 betulfuran Benimde aşırı midem yanıyordu doktoruma sordm ne yapabilirim diye yemeklere kullandıgın yagı degiştir dedi degiştirdim hemen geçti şuan hiç yok mide yanması 😊
betulfuran Burakelaa süt o an içerken iyi geliyo ama sorayı hiç denemedim çok teşekkürler onu da deniyeyim 🤗
198723 betulfuran eğer önceden de arada mide sorunları olan kişilerin hamilelikte daha artarmış benim önceden sorunum yoktu ondan olsa gerek