Esenburhan123 Sydylmz güneşli erdem hastanesi orada çalıştım tavsiye ederim medicıne hemşireleri dahi gelip orada Doğum Yaptılar fiyatında uygun
hhb53 Sydylmz 1 bucuk yıl önce 2bine sezeryan olmustu ama tanıdık sayesınde daha fazladır 4 5 olabılır
Esenburhan123 Sydylmz ben gecen sen oradaydım Doğumhanede ebe olarak 1000₺ diye biliyorum ama zam gelmiştir.
Sydylmz Kızlar en son 21 haftaşıkken gittim detaylı usg için smdi 25 haftalgm bugün kadn dogumda randevum vardı ama iptal olmuş virüsten dolayı. Sizce özele gdip bebişime baksam mı cok merak ediyorum durumunu 😔 ama korku da var virüs malum 😢
Yldrmbytkn Güneşli Erdem hastanesine gidiyorum muayene 80 tl oldu 60 di. Hastane ve doktordan memnunum 👍🏻 Normal doğum 1200 sezeryan 1500 herşey dahil.
Esenburhan123 Kvlkgzmerhn Nesrin hanım var normal Doğumu cok sakin yaptırıyor şirin hanım var cok titiz ben bunlarla çalıştım
Yldrmbytkn Kvlkgzmerhn mehriban museyeva toptaş benim doktorum çok tatlı bi bayan ilgili hastalarıyla iletişim içindeymis sürekli 31 haftamdayım sürekli seni arayıp takip edicem dedi bu önemli bişeydi benim icin 😊