Brc32 Bilgenur oğluma Ayaz ismini koymayı düşünüyoruz Benim Çağan ve Yusuf Ömer ismide hoşuma gidiyor
Bilgenur Brc32 bende ayaz ismini çok beğeniyorum ama eşim İstemiyor o da ARAS istiyor ne olacak bilmiyorum
Tugba34 Bir kızımız var adıma uygun olarak Tuğçe koyduk Oğlumuz da olursa babasının adına uygun olarak cihad koyacağız inş 🤗 ama henüz cinsiyetimiz belli değil 😂
Ozgeliz Bilgenur bizde çok kararsızdık son bir ayımız kaldı 8 aylık hamileyim oğlunuza en çok hangi ismi yakıştırıyorsanız onu koyun biz o kadar çok isim düşündük ki ama oğlumuza Yiğitden başkasını yakıştıramadık adı gibi Yiğit olacak inşallah
Snur94 Bilgenur evet bende çok beğeniyorum Furkan’dan vazgeçmek üzereyim ama Agah da çok hoşuma gidiyor
Bilgenur Adelimm sanırım bizde Aras koyucaz eşim Aras istiyor acaba Ömer Aras mı koysak fikir verirmisiniz bana da 😊
Adelimm Bilgenur hamıle kaldıgımı öğrendiğim de kızım olrsa Adel, oğlum olursa Aras demiştim kızım olacak ınsallah. Ömer Aras ta güzel dede ismi falan değilse yanlız Aras daha guzel bence