Valsss Haftadan yavastan cikmaya basladi karnin 16dan sonra durdu gibi hizla buyur diyolardi ama 1haftadir hep ayni gibi🤷🏼♀️😂(sabah sabah derdimi seveyim)
Deslem Valsss canım 24ncü haftadan sonra anca çıkıyor karın kişiden kişiye değişir tabi 26 haftada çıktı bende mesela anca önünde dışarda anlamazlar pek
Rabiakk Valsss ben de 17 yim ypk gibi 😁hamşle olduğum belli ben de çıksın istiyorum ama zamanı var demekkş 😁
ED1802 Valsss benim de 20 e girdim hamileyim diorum aaa diolar otobüs de annem yer verdi biri de ordan o genç sen nie kalkıosun dedi bir an önce çıksında göbişimi seveyim 🥰
1234567891011 Zamanla cıkar karnın merak etme ben de ne zaman buyuyecek dıyordum karnım allaha sukur karnım buyudu 😊
1234567891011 Tam olrak olarak hatırlamıyorum ama zamanla buyuyor bıraz daha sbaret bole hafıf den hafıfden cıkmaya baslmıstı benımkı Sızın dogum ne zamana dek gelıyor
1234567891011 Valsss ınss ıns sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım ıns bır an oncede şu salgın da gider 🤲
shnzzz Valsss yok normal yasantıma devam ediyorum. Zaten çıktı evet ama bizi kısıtlayacak boyutlar için çok erken bence. ☺️
fosforlukalem Ben de göbeğim çıksın göbeğim çıksın diyordum. Şimdi 19+5iz bir çıktı 🤦🏻♀️ Allahım ne sağa dönebiliyorum ne sola. Ütü yaparken yaklaşınca yanıyor, buhar oluyor filan 😅 Kıyafetlerimin olmamasını saymıyorum bile 😅😅