Kızlar 26 haftalık hamileyim normalde nisanin 3ünde kontrolum var ama bu virüs olayından dolayı eşim göndermek istemiyor ozel hastahaneye değil devlet hastahanesine gidiyorum.. hamileliğimin üçüncü ayından beri alt vajinamin üst kemiğinin ağrısını çekiyorum buna çatı kemiği ağrısı deniliyormus kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklanır dedii doktorum kullandım ama fayda etmedi her gün sade soda iç dediler içtim fayda etmedi tarif edemiyecegim kadar kötü bı ağrı ağrı vajinada başlayıp kuyruk kemigime kadar sürüyor yatakta bacağımı bitaraftan bitarafa atamıyorum atarken ağrı cekiyorum oturup kalkarken sanki kemigimi ayırıyorlar gibi sancı yaşıyorum bir haftadır da tuvalette taharetlenirken fark ettim alt tarafimda dolgunluk var nasıl anlatsam sanki doğum başlamış ta bebeğin kafası oraya gelmiş gibi elime dolgunluk geliyor bu sabah tuvalete girdim ayağa kalkarken aniden değişik bı ağrı girdi bı an doğum başladı sandım sizlerde de bunları yaşayan varmı hastahaneye gitsem mi gitmesem mi terettut ettim