Damla88 Arkadaslar selam ozellikle geceleri sagdan sola donerken bile asiri agri veriyorsa ve afedersiniz ama asagidan cikacakmis gibi hissediyosam korkmali miyim yoksa normal mi gunduz bi sikintim yok ama geceleri mahfoluyorum
Aysema Damla88 Merhabalar. Bende 28 haftaligim. Yatakta saga sola donmek bir iskence. Ozel bolgem o kadar cok agriyorki. Gecen hafta kontrolumde sordum. Gayet normal pelvik kaslarin genisliyor esniyor cati agrisi demisti.
morsunbul95 Damla88 24 haftaligim yaklaşık 2 haftadır dediğini ağrıları çekiyorum ara ara geçiyordu c.ba gününden beri artık oturamaz yaramaz oldum kalkınca canım aciycak korkusuna bugün eşime diyorum korkuyorum artık çocuğa bişey olucak diye Dr sordum gayet normal çocuk büyüdükçe kafası aşağıya geliyor ondan dedi geçen post açtım bu konuyla ilgili oradaki bir bayan doğumuna az kalmış hala aynı acıyı çekiyorum demişti 😭😭
Dilararas 30.haftadan sonra düzeldi benim ki canım ,doktor makat pozisyonuna geçmiş dedi ayakta duramıyordum ama geçti, bu iki haftan en zor zamanı bence hamileliğin ben zor geçirdim 🤒
Kardelenyigit Bende 29+5im kuzum gece kızım resmen çıkmak istiyorum dercesine bi oraya bi oraya gitti bundan önce ki hafta ayağa kalkarken falan vajinamda baskı hissediyordum ama telaş yapma normal hepsi
Damla88 Ya hergece olunca artik korkmaya basladim daha simdiden boyleyse daha cok var diye odum kopuyo bise olcak diye