Aslannnn Nesoo bilmiyorum neden olduğunu o konuda komuşamadik sormak aklima gelmedi daha dogrusu sagliksiz gebelikmis . Kimyasalda bu kadar yuksek olmuyormus deger . Normal gebelik ama sağlıklı degil
Tgbabsra Aslannnn en azından bak sende bir sorun yok Esin’de de Yok demekki çocuğunuz olabilir hiç çocuğu olamıycak insanlar var sabret canım isyan etme Allah geciktiriyorsa güzellestiriyordur 😘
Lonelinesss Aslannnn çok zor bi durum seni anlıyorum bende 6 aylıkken düşük yapmıştım bir oğlum var şimdi rabbim sana da nasip eder inşallah canım üzülme benim 7 yıl sonra bi tane oldu inşallah seninde olur 😓
MelikeEvrenolu Aybikeeee 19 haftalık bebeğiniz neden öldü😢Baya büyük bi bebekmiş rabbim sabırlar versin😢
Aybikeeee MelikeEvrenolu spina bfidadan kaybettim omurilik açıklığı beyin kafa su toplamıştı en son asamadaydi
Aybikeeee MelikeEvrenolu maalesef artık bu devirde gerçek doktora denk gelmek cok zor sırf para kazanmak icin yapıyor lar mesleği %70i doktor ihmarkarligi
uras Aslannnn ahh canım yaa cok uzuldum dedigin gibi bundada vardır bir hayır Allah büyük insallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın tekrardan çok yipratma kendini.düşük yapmış olsan bi parça falan düşerdi farketmedinmi hi öyle bisey wc de canim
Ebrarrrr Aslannnn sakin ağlama Allah'a tevekkül et Canm ya sacmalama daha görmedin sen Allah herzaman her şeyın en hayırlısını yapar bende yaşadım o durumları bende cok iyi bilirim ama daha erken olur inşşah rabbim seninde kucağını doldursun hem hamile kalabildiğine şükretmelisin niceleri var bi kes bile hamile kalamıyorlar düşük herkesin başına gelen bişeydir Zaman'ı gelince olur inşşah Canm sıkma Can'ını
Ebrarrrr Deletedmom67 abartmayın arkadaşlar okadr sabır dilenecek bişey yok bende iki bebegimi görüp kaybetim niceleri koca koca erkeklerini kızlarını toprak altına koyuyor var herşeyerde bir hayır
buse007 Canımm nasibin ne önüne geçebilirsin ne arkasında durabilirsin. Kötü bi durum yaşıyosan daha iyisi olacağı için yaşıyosundur. Sen her zaman Allah’a elini aç hayırlısını iste. Allah’ım doğru zamanda hayırlı ise nasip edicektir çok geçmiş olsun 🌺
nesly Allah sabır versin. Acınız var ama affınıza sığınarak bir sorum olacak çünkü bana da düşün iğnesi yaptılar. Kanama olmadı dediniz. Peki başka hiç bir belirti olmadı mı ?
Ballilokma Aslannnn canim Rabbim sabir versin mutlaka var bir hayir. Dusen bebekler genellikle engelli bebekler oluyormus. Gercekten perde arkasini biz bilemeyiz Rabbim bilir
minikkelebegimmm Aslannnn canimmm 😢 cok uzuldum.senin adina Allahim aratmasin insallah en.yakin zamnda birbirimize guzel haberler veririz 😍
Papatyali Ay çok üzgünüm 😟 ama herşeyde bi hayır vardır öyle düşün inş inş tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin sana 😟
Ashenur Aslannnn uzulme canim sakin allah herjesi bir sinava sokar. Sinavinmis gecti allah gonlune gore versin.