hafsa2020 Arkadaşlar a101 e bebek küveti seti karyola falan gelecek daha önce alan varmı nasıl kaliteli mi iş görür mü?
InciTanem hafsa2020 Biz dün aldık canım beşikten önceki kampanyadan kalanlar varmış şubede tesadüf oldu tam biz de kampanyayı bekliyorduk. Biz çok beğendik kurulumu çok basit ve kibar duruyor. 1 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsan ideal. Ama sonra dar gelebilir. Sallanması da güzel. Eski tip tahta besiklere benziyor. Tekerlekleriyle odadan odaya geçirebilirsin. Tek sevmediğim yanı yatağı çok ince. Biz altına kendimiz ya yün yada elyaftan bi kat daha atacağız. Fiyatına göre ideal 🌸🌸
Deletedmom404 hafsa2020 ben e bebek te a 101 e gelecek olan beşiğin biraz daha büyüğünü gördüm dün 275 liraydı küvet e file sıkıntı olabilir yenidoğan bebek için bence file kullanışlı olur diye düşünüyorum e bebek de hepsi var indirimleri takip etmek lazım 😊
Ysmnzmra Ben o beşiğin aynını mağazadan aldım bence bana Gayet kullanışlı geldi bide boyutu büyüktü 20 kiloya kadar taşıma garantisi verdi çalışan ama ben pahalıya aldım bunı görünce çok üzüldüm keşke acele etmeseydim 2 hafta kadar daha bekleseydim 🙄🙇♂️
Ysmnzmra Sabahın 8 inde gitmek lazım ki alalım yoksa kalmıyo geçenlerde bimde ürün vardı yine sabah 8 de gitmiştim 🤣
Fatmafatma Acaba bu kuvete bebek yikama filesi takilirmi yani bu filelet butun kuvetlere takiliyor mu bilgisi olan soyleye bilir mi
Edatalha Fatmafatma küvetin boyu biraz büyük zaten filelerinde boyu farklı alırken en uzununu tercih edersiniz
Ysmnzmra Zaten filede yıkamayı düşünmüyorum ben annelerimiz altına bebişin kıyafeti serer öyle yıkardı o daha güzel iyi gibime geliyo benim hem filenin üstünde bebiş üşür 🙇♂️
Fatmafatma Ysmnzmra yeni dogunca yikamak kolay olur die file tercih ediyom bende ortami sicak tutarsak usumez bebegimiz insallah hem 10 dk ya yikanir uzun uzun yikanmaz ki