Eveett sonunda bende minigime kavustum. Herkese bı umut olur inşallah hikayemiz. Öncelikle hamileliğimde zor bı süreç yaşadım düşük tehlikemiz içten kanama alanımız vardı ve biraz büyüktü. Hangi doktora gittiysem özel yada devlet hast. Kesin düşer bu çocuk bekliceksin dediler umutsuz konuştular o sırada progestan hapı ve iğnesi kullandım dua ettim Allah’a sığındım sonunda 4.ayimiza geldiğimiz de kanama alanımız geçmişti dikkat etmem gerekiyordu sadece. Doguranaa kadar ki süreç fena değildi her hamilelikte olan şeyleri yaşadım uzun uzun yazmak istemyrm. Normal doğum istediğim için yürüyüşu arttirdim eğilip kalktım ama oğlum gelmiyordu. 38.haftamizda çatı muaynesinde bebeğimin kafası aşağıda ama kanalda olmadığını buyuzden beklemek gerektiğini söyledi doktorumuz son ana kadar. Her hafta gittimizde nst de ne sancım çıkıyor ne kafası kanala yerleşmişti. 40.haftaya girdiğimizde risk olustirmamak için daha beklemek istemediğini söyledi doktormz bizde 39+6da suni sancı ile başladık doğuma ama bende yine tık yoktu sancı hissetmedim sabah 10da başlayıp akşam 4e kadar bekledik gelen giden yoktu ebeler alttan muayne ediyorlar açıklık hiç yok artık dedim beni sezeryana alın ve öyle dpgumumuz başladı. Belden iğne yaptıklarında öyle fazla bir acı hissetmedim ve benm acı esigim düşük olmasına ragmen. Sonrasında uyusuyorsunuz zaten bişey hissetmiyorsunuz sadece dokunmalar. Bebegi hemen alıyorlar sonrası dikiş islerimleri felan oxyle korkulacak bir durum değil yani. Odaya geldiğimizde acı hissetmiyordum ama narkozun etkisi geçtikçe ağrı ve yanma hissiniz oluyor. İlk yürümem de kalkarken zorlandım kabul etmek gerekir ilki biraz zordu ama sonrası daha kolay oldu nekadar yururseniz okadar çabuk iyi oluyorsunuz gerçekten bu boyleymis. Eve gelince bol sıvı alin benm baş ağrım oldu iki gün sütüm gelmedi 3.gun gelmeye başladı bugün 4.gunumuz çok şükür iyiyiz bebegimle. Çevrenizde sütü yok suyu az sütü gelmiyor bu çocuk aç diyen herkese kulaklarınızı TİKAYİN . Herşey zamanla daha iyi oluyor enerjinizi yüksek tutun pozitif düşünün Allah’a siginin korkmayın sezeryandan diyebilirim 😊