Merhabalar anneler ben ilk dogumumu 18 yaşında yaptım ve oğlum olucakti. Herseyimizi hazirladik ve sabırsızlıkla bekliyoruz oglumuzu bir gün 8 veya 8 buçuk aylık hamileyim kış bitti sobalı evde oturuyordum yaz temizligi yapmaya başladım işte her tarafı temizledim sobami kaldırdım tek başıma yaptım hepsini o zamanlar kayinvalidemle birlikte yasiyorduk. Ben işlerim bitti snr banyo yaptım oturdum. Kayınvalidem görümcem gidecegini soledi ve telefonunu bana bıraktı işte dedi ne olur ne olmaz doğumun yaklaştı bişi olsa ara die . Sanki kadının içine dogmus. Kaynanam gitti 1 saat felan geçti tuvalete gittim ve kanamam olduğunu gordhm ve korktum gerçekten gorumcemi aradım soledim işte kanamam var gelin die geldiler işte arabayla hastaneye gittik ama bnde hiç bir şekilde sancı yok işte nstye felan bağladılar sancı yok bni geri gönderdiler eve sancım yok die ondan snr her hafta suyum geldi gittim ama sancı olmayinca geri çevirdiler 3 hafta yine kanamayla gittim yine geri gönderdiler. Doktoruma gittim pazartesydi bana perşembeye kadar doğum yaptın yaptın yapmadin gel sezeryana Alaçam dedi. Perşembe oldu gittim ama doktorum yok bnim doğum zamanım geldi ve geciyor. Gorumcemin doktoruna girdim ve olanı biteni anlattım. Bana sadece renkli ultrasona gir ona göre konuşalım dedi gittim girdim ve ultrasonu yapan bayan doktor kagidima acil doğum die bir not dustu. Doktora geri gittim ve bana suyun bitmiş ve 9 ayını bitirmissjn çoktan doğum olması lazımdı dedi bana ve dogumhaneye yatisimi yaptı. Servise die düşündüm ama deilmis direk doğumhane odasinaymis. Bnde eşim isteydi aradım doğuma giricem gel seni gorim helalleselim dedim. Ve bn doğuma girmeden 1 saat önce 5 dilim şekerpare ve bir kutu kola içtim eşimi gördüm herkezden helallik aldım ve çıktım dogumhaneye ama gerçekten çok korkuyordum. Bekledim doktorlar ebeler bakıyor sancı yok . Ama 6 santim açılmış. Ebe dedi birazdan suni sancı vericz bnde ne olduğunu bilmediğim için ilaç felan sandim. Serum taktılar takar takmaz bana birden sancı geldi 5 di bn doğum haneye girdim işte serum her damladikca bn bagirmaya başladım. Ama gerçekten suni sancı çok kötü birşey Allah kimseye gostermesun. Ebe geldi baktı dedi doğum bni çatala aldılar ıkın Dior dediklerini yapıyorum ama bebek gelip geri gidiyor. Bı ara sadece gözlerimin kapandigini ellerimin yanlara düştüğünü ve hemşirenin doktor bey anneyi kaybediyoruz dediğini hatırlıyorum. Ondan snr doktor geldi hissettiğim rahmime neşter attıkları ve doktor elini rahmime sokarak bebeği cikardi.Bebek geldi çok şükür biseyi yoktu ama bu seferde eşi gelmiyor. Anne tehlikyegidiyor dedi doktor bu seferde ebe elini soktu rahmime eşini aldi. Hadi o da çıktı kanamam durmuyor bn iyice güçsüz düştüm kolumu kaldiramiyordum. . Bebeğim 3bucuk kilo doğdu ve herşeyi çok iyiydi çok şükür .Ondan snr bni tekerlekli sandalyeye otutturdular ve oğlumu kucağıma verdiler bn orda ağlamaya basladim. Ciktim baktım kayınvalidem eşim annem kapıda beni bekliyorlar. Oğlumu ilk annem aldı annem eşime verdi eşimde ağlamaya başladı ve snr kayınvalidem aldı.
Odaya çıktık emzirdim kokusunu çektim.Ama kanamam çok fazla gittiği için yarım saatte bir kontrole geliyordu hemsireler allahima şükür ki sağ salim ikimizde kurtulduk.Cok güzel bir duyguydu Allah’ım herkeze nasip etsin.Gece hep uyurdu hiç eziyeti yoktu. Onun ilk baba demesi ilk anne demesi dünyalara bedeldi ve oğlum Bedirhan şuan 4 yaşında sabirsizlikla kardeşinin doğmasını aramıza katılmasını bekliyoruz. Bakalım kız kardeşimi olucak yoksa kendi gibi yakışıklı erkek kardesimi. Allah’ım sağlığı sıhhati yerinde olsun başka bişi istemeyiz. İkimizde sağ salim kurtulalim allahin izniyle. Zordu ama sonu güzel geçen bir doğum hikayem okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden❤️❤️