Gunay_18 MineKasp uykuya hasret gidicem belirli bir süre bir aydır ağrılarım çok fazla tuvalet bcaklarim şişmeye başladı baya agirlastik işte ile n bunada şükür Allah’ım hepimizin zamininda sagikikla kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn 🙏🙏🙏
CANSINN 32+5 bugün beni kıvrandıran ve ağlatan bel ağrısıyla kendimizi hastaneye attık. Sonuç, gaz sancısı 🤦♀️
seheryldrm MineKasp bilmiyorum ki on günden fazladır doktor yüzü göremedim😄 yarın doktorum varsa gidicem inşallah kontrole bu arada benimde oğluşum olacak nasipse 😌
Serife3304 MineKasp uykusuzluk var onun dışında mide problemlerim çok fazla🤦♀️ Bide ayağa kalktığımda kasıklarıma çok baskı oluyo
Serife3304 MineKasp ben de korkuyorum bi yandan da doğsun artık diyorum çok değişik psikolojideyim 🤦♀️
Pitircikk MineKasp evet çok heyecanlı ve stresli 😄 bende 24 haftadan beri kasıklarımda baskı oluyordu ama son bikaç gündür iyice arttı, sürekli wcdeyim korkuyorum erken doğum olmasından 🤦🏻♀️
MineKasp Pitircikk ay sen mi ben mi en korktuğum şey buydu aylardır korkuyla çalıştım 7.aya kadar markette ayakta ydim bir de 😊😊
kbraylmz burcuisik12 ayniyiz seninle ☺ size dogum tarihi verdimi bana nisanin son haftasindan itibaren bekle dedi en son 7 mayis dedi