mutluanniss Kızlar iyi geceler, 21 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır kalçamda ağrı var fakat 3 gündür daha yoğun bir şekilde ağrıyor sizce sebebi ne olabilir yaşayan var mı hiç
arslanmerve57 mutluanniss bende de oluyordu magosit magnezyum hapı kullandım çok iyi geldi canım . Magnezyum eksikliğinden oluyor
Beyza26 mutluanniss bebek büyüdükçe de ağrı yapar diyorlar ama bilemedim bir de oturma pozisyonunuza da dikkat edin bende yanlış oturunca çok fazla ağrı oluyor
Efulim_22 mutluanniss bende de ilk aylarda oldu ve şu an 25 haftalığım yine oldu çok kötü agrı giriyor magnezyum kullan canım her gün bi bardak iç ve Hindistan cevizi ve suyu tükettim içeriğinde çok fazla magnezyum bulunduruyor
mutluanniss arslanmerve57 bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek çünkü artık ciddi anlamda dayanamıyorum ağrılara
mutluanniss Beyza26 özellikle dikkat ediyorum uyuma pozisyonuma vs ama bu gerçekten farklı bir sıkıntı bence
Paresss Efulim_22 Ben 10 haftadayım ve kaldığımdan beri hep kuyruk sokumu kısmında ağrı var sizde de aynı mı?
Glcnazz10 Paresss bende 25 haftaligim ayniym ama dr enfeksiyondan şüpelendi kan idrar tahlili yapti pozitf ckti antibiyotk kullanyrm şu an