Ylzmeric Kızlar belim ağrıyor çatalım ağrıyor ve çocuk hareket edince çatalda iğne batması gbi oluyor çıkcak zannediyorum 34 haftamdayım . Normal mi sizce kontrole 1 hafta var
Ceylan35 Ylzmeric haftanın aynı benimde öyle hatta bazen karın ağrısı da eşlik ediyor özelikle gündüz ev işi falan yapınca ölüyorum artık ağrıdan
Selinglr Ylzmeric aynen cnm bel agrısı kaburga mide kalmadı bende gelsin artk bu bebeklerr zaman gecmıyor
Mom46 Şuan aynı sorundan Bnde müzdaribim ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum belime ve kasığıma felaket sancı giriyor bebekte inanılmaz hareket ediyor etimden çıkarcasına 😔😔😕😕32+2
Ylzmeric Sanırım genel sorun bu kızlar ya . Doktora yazdım nst cktir dedi ama kendisi izinde malum koronada var
Yucelinannesi01 Kubra_s anladım peki yemekten sonra daha mı çok oluyor. Ben de aynı sıkıntı var da karın zaten bebekle dolu olduğundan sıkıştırıyor sanırım kasları
Kubra_s Yucelinannesi01 yemek yedikten sonra agrısından duramıyorum zaten bu hafta şiddeti arttı sağlıkla gelsinlerde artık bunlarda geçer diyorum 🙏🏻