ZeynepAksoy 1.Suni sancıyı ebe mi yoksa doktor mu veriyor ? 2.Doğum belirtisi olarak suyun gelmesi sızıntı şeklinde akıntıyla birlikte gelirmi yoksa direk bacaklardan sızacak şekildemi olur ?
molsalkim ZeynepAksoy suni sancıyı serumla koldan veriyorlar hemşireler bağlıyo serumu ama doktorun kontrolünde
hunilimom ZeynepAksoy ebe takıyor her 15 dk bir yarim saatte bir gelip bakıyor bebegin kalp atışlarında felan sorun yoksa bi tik yükseltiyor suniyi sızıntı şeklindede gelir suyun illa boşalicak diye bisey yok canım
molsalkim ZeynepAksoy tabiki dozu var ama benimkini doktorum yavaş yavaş yükseltmişti yani durumuna göre dozunu arttırıyorlar
ZeynepAksoy molsalkim anladım canım ilk gebeliğim ve suni olma ihtimalim var o yüzden merak ediyorum çok teşekkür ederim😘🙏🏼💕
ZeynepAksoy hunilimom sızıntı şeklinde gelmesini nasıl ayırt edeceğim hic bilemiyorumki🙈 genelde yeşil akıntım oluyor çok afedersin ve ıslaklık oluyor camasirimda 😶
hunilimom ZeynepAksoy enfeksiyonun mu var pedin yada çamaşırın sürekli ıslak oluyor tutamiyorsun çişin gelince sıkarsın o gider su akıyor