Kizlar bende 3 gün önce 19 martta doğum yaptım 41+2 de 41+1 de hastaneye yatisim yapılacaktı o güne kadar herhangi bi nisan yada su gelmemişti sabah hastaneye gidecekken lavaboda lekelemem oldu çok sevindim cnku normal doğum istiyordum bu kadar zor oldgunu blmiom tabi neyse hastaneye gittik bu arada 38 haftadan beri aciklik şadece 1 cm idi hastaneye gittik aciklik hala 1 cm ve eve geri geldim onun öncesinde ufak ufak adet ağrısı gibi karnıma ağrılar giroyrdu snra eve gelince ağrılarım biraz daha fazlalaştı hastanade yapılan aciklik muayenisinnde etkisyle kanamam biraz daha oldu nisan olduğundan tam emin oldum sonra geceye kadar devam eden ağrılar dahada boy gosterdi bunlarin artik gercek şancı oldgunu anladim önce yarim saat snra 20 dakika snra 15 dakika derken gece 3 buçuk civarına kadar uyumadim cnku doğumum baslamsti bliordum dayanamdim gece 4 buçuk gibi esimi kaldırdım hasnteye gttim aciklik 3 cm olmuş ve ntsde sancılar var epey 8 de hazirlanin gelim dediler eve geçtik duş aldım hazırlandım geçtik hastaneye orada da epey yurudum acillgoma bakıldı 3 4 cm civarı olmstu tabi aciklik yeterli değil sancılar 5 dakikada bir gelip gidiyor devlet hastanesi olduğu için odaya 5 6 cm den snra veriyplrar nende eve gidip tekrar duş almak istedim geldim küveti doldrdm epey oturdum evde yürüdüm sancim cogalmsti 12 gibi hastaneye geldim geçtim muayeneye açıklığın8 cm olmstu ve doğuma aldılar saat 12 30 gibi Dogumhaneye alındım tabi zannediyorum ki hemem dogurcam aldılar beni ameliyat önlüğü giydim yatağı çatala çevirmişlerdi gelip gidip acikliklga baktılar çok can yakıciydi Kizlar 12 30 da O yatakta kıvranıp durdum bi türlü ikinamadim 15 40 da kızım doğdu ama karnıma bastıra bastıra çıkardılar canım çok ama çok yandı normal doğum çok zor bende dikiş çok oldu Ege r jkinabilsrydim belki rahat olurdu ama ilk dogumumdu ve gerçkten ikinabilmek o an için çok ama çok zor . Kızım doğdu ve o an muhteşem herseyini hissediyoruenuz çıkış anı sesini çok başka bişey cidden dikişler biraz can yakıyor oda yaklaşık yarim saat 45 dakika kadar sürdü snra kızımi aldim kucağıma emzirdim herşeyiyle toplamda benim için en çok can yakan saatler catalda olduğum 3 buçuk saatlik o süreçti .. Allah gebe kadınların yardımcısı olsun anne olmak ve hakkini verebilenlerden eylesin bizi …