Swyhan46 Kubra67 yok normalde tatlısız duramazdım ama bunda daha çok dolmalar mumbar ağır yemekler 😂bazen hiç yemek yemesem açlığımı hissetmiyorum ki normalde boğazıma çok düşkünüm hamilelik psikolojisi mi ne
Asel21 Swyhan46 ilk gebelik ise 20 haftadan sonra ufak tefek hareketleri hissedilir 25′ci haftadan sonra netleşiyor hareketleri
Pelo_00 Swyhan46 ben ilk 17 haftadayken hissettim o da çok kısa bir andı 20 haftadan sonra daha net hissetmeye başladım. 15.hafta erken bence. Sanırım 2.gebeliği olanlar daha erken hissediyorlarmış bebeğin hareketlerini
Dilara9 Bende 16 haftamda hissetim bir iki kere simdi 19 haftalik oldu cok net hissediyorum yavrumu stress yapma 25 haftaya kadar süren varmis
Swyhan46 Dilara9 aslında stres yapmıyorum yani araştırdım ama çevrem biraz tedirgin etti yoksa öyle bi takıntım yoktu
RuzgarsMommy Cok erken 15 o hissediyoruz diyenelr sallamış 17 den itibaren o da minik pit pit lar oluyor daha 19 um yeni yeni anlıyorum. Merak etme bi kac hafatya anlarsın
Dlrdvcdmr Canım hiç takılma her hamilelik her bebek birbirinden farklı kimsenin dediğini takma. Ben 18 haftamda hissettim ilk gebeliğim. 21 haftayız şuan bazen yoğun hissediyorum bazen daha az ve 24 haftaya kadar çok normal olduğunu söyledi doktorum. Sende yalnızca doktorunu dinle bu konuda.
Iclalgoleli Swyhan46 canım daha erken 18den sonra hissediliyor diyorlardı ben 21imde hissetmeye başladım şimdi 25im düşün ben çok korkmuştum baya geç oldu diye ama ilk hamileliğim ilk hamileliklerde geç olabiliyormuş
Yasemin00 Swyhan46 yok yok canım korkma içini ferah tut ola bilir bazı bebekler gec hareket eder bazıları erken her bebek anneye kendini hemen hisseddirmez merak etme herkeste farklıdır ben aklıma bişiy takıldım yutuptan kaan koca tepe diye bi.Dr var kadın dogumcum onu takip ediyorum ordan ögreniyorum aklıma takılanı