Merhaba arkadaşlar ,
Normal Doğum konusunda Tabi ki bende burada cesaretlendim ve iyi ki cesaretlenip bu yolda Devam etmişim. Kolay bi hamilelik geçirdim doğudan Akdeniz’e Marmara’ya başlangıçtan karnı burnunda oluncaya gezindim. Spora gelince ne yalan söyleyim pek yapmadım genel anlamda da uzanmayı keyif yapmayı seven bi insanım :) Bulantılarım olmadı, krem sürmediğim halde çatlağım olmadı gerçekten şanslı olduğumu söyleyebiliriz. Hamile olduğum günün başından itibaren uyandığım her yerde sabah namazına on dakika kala saat kurmuş gibi uyandığından namaz kılmaya başladım . Son haftam şişkinliğim olsa da dahil secdeye rükuya çok rahat eğilip kalkabiliyordum toplamda 17 kilo almama rağmen 🙏 39+6 kontrole gittiğim de 4 cm açıklık vardı hissedilir kötü bi ağrım yoktu. Doktorum yatışımı verdi normal olarak istediğimi söyledim ve hazırlıklar başladı. Lağma yapıldı, suni sancı verildi. Doktorum geldiğinde 6cm olmuş ama bende hala doktorumun Tabiriyle sancı çeken bi görüntü yoktu. Girdiğim andan itibaren Çıkana kadar Ayet-el Kürsi okudum, la havle vela kuvvete illa billahil Ali’yi azim okudum. O kadar iyi duruyordum doktorum ve ebe benim yüz ifademden dolayı nst den şüphelendi :)Bende o kadar acısızve ağrısızdım ki eşimi daha doğurmama çok var diye şarj aleti almaya yolladım annemle kaldım Geldiğinde doğumhaneye girmiştim 🤭 en son artık biraz daha sancın olacak dedi demesinin ardından ben ebeyle kaldım 5 dk geçmeden yüzüm ekşidi ebeye sanki büyük tuvaletim geldi dedim iki kez ıkındırttı. Ve beni doğumhaneye aldılar. On dakika içinde Sanırım oğluma kavuştum. Eli yanağında çıkmasından 5 dikişim oldu ama çok şükür herşey yolunda ve sezeryan olmadım. Biraz karışık bi ortam da yazdım umarım çok fazla cümle düşüklükleri olmadan konuyu anlatabilmişimdir. Bana sorsanız nasıl böyle oldu isteyen yogaya gitsin yanında meditasyon yapsın Oda olabilir ama ben dua ettim, namaz kıldım hem Zihnim hem bedenim hemde ruhum çok rahattı çünkü gerçek bir güç yanımda olacağına inandım. Mübarek günde öyle oldu da 😍 allah hepinize benimki kadar rahat güzel bi doğum nasip etsin. Kendinize güvenin inanın korkmayın. Bu virüs illetinden kurtulmamız evlatlarımızla sağlıklı uzun ömür geçirmemiz dileğiyle