Ayse13 Haftada doktorum ilaçlarımı değiştirdi d vitamini elevit ve ferrum fort verdi bugün büyük tuvaletim siyah renkteydi resmen bu ilaçlar böyle yan etkiler yapar mı birde akıntım açıl kahverengiye döndü .....
[silindi] Ayse13 bende ferrum fort kullanıyorum benimde kullandığım günden beri dışkımın rengi siyah ilaçtan ama akıntım normal
Suheda Ayse13 ilaclari icmedrn önce içindeki kağıdı okusanız zaten korkmazdiniz demir ilaci diskiyi siyah yapiyor ve normal bisey benmkide ayni hic değişmiyor ilaci icmeye devam ettikxe ayni
birminikannesi Ayse13 bende gyneferon kullaniyorum ve bnimde diskim siyah normalmis yani oyle olmasi doktor oyle dedi
Ayse13 NaimeYilmaz sizdede mi öle oldu evet suyu azalttım biraz midem bulanıyor ondan olmuş olabilir mi 🤦♀️
SevDin Ayse13 bende Demir ilacı kullanıyorum demir ilacı kabızlık ve dışkıyı koyu renk yapıyor ama akıntımda bişey olmadı onun için doktora danışın derim hassas bir konu
AysimaBatuhan Ayse13 elevit kullanmayın icinde domuz yagi olduğu için dava açıldı ve açıklama yapildi
Burcum Ayse13 ben gyno ferro senol kullanıyorum demir hapı olarak. Kabızlık hiç yapmadı çok şükür. Ama dışkı renginün siyah olması çok normal içerisindeki demirden dolayı oluyor. Ama akıntınızın kahverengi olmasını muhakkak doktorunuza danışın.
Mel_yuz Ayse13 elevit beni mahvetmişti resmen kaşıklarımda şiddetli ağrı kabız ve dışkı siyahtı doktorunuza söyleyin ilacı değiştirsin bence forumda bir çok kez konuşuldu elevitten memnun olmayan çok kişi var
HaticeTygnTpc Ayse13 Ayy inanmıyorumm canım aynı şekilde 12. Haftamda banada verdi ve benimde siyah gibi oluyor bende endişelenmiştim ama demekki ilaçtan o zaman 🤗
AysimaBatuhan Ayse13 alakası yok aynı ilaç decavit var doktorun hangi ilaç yazmak isterse araştırmalisin