Merve6475 melindam yok yazı gelmedi fakat bakanlığın yazısında bizi kapsadıgı çok acık ya cünkü 18 Mart tarihli yazı diyo bide o gün cıktı o yazı diğer kurumdakilere 16 sında cıkmıstı diğer yerlerin izni uzatılırken bizim ki uzatılmazsa çok sacma olur
melindam Merve6475 Bende Anlamadım Cidden Ona Göre Heyet Alıcam Ben Pazartesi Gidip Eğer İdari İzin Olacaksa Boşuna Heyet Almıyım Çok saçma Nerden Bilgi Alabiliriz Acaba
Merve6475 Dilara_slm yok canım ya tek ordaki yazı var ordada bizi kapsadıgı çok acık ama anlamadım neden kurumlara yazı gitmediginin
Sjsjdkskaa kurumlara yazı gitmediği sürece bu genelge gerçek de olsa bizler faydalanamıycaz. Nasıl bi saçmalık bu ya hep bi muallakta kalıyoruz. kurumuna yazı giden var mı arkadaşlar?? Ya da net bir bilgisi olan
Esrakaan Ben bugün personel şube ile görüştüm. Evet sizi de kapsıyor, idari izniniz ikinci bir emre kadar devam ediyor dediler.
Esrakaan Merve6475 aksi bir durum olmadigi sürece yghm den yazi paylaşmayabilirler. Kararname bağlayıcıdır. Ama geçen seferki gibi yghm biz bunu uygulamayacağız diye yazı paylaşabilir. Ama şu an öyle bir yazı yok.
Dilara_slm Esrakaan ama işte enteresan olan şu yazı sadece haberlerde var haber sitelerinden başka herhangi resmî bir yerin internet sitesinde dahi yok
Aysegul300818190288 Ecebati merhaba bir sorum olacakti doktorlar herşey yolundaysa bu dönemde çalışabilir raporu veriyorlarmi
Ecebati Aysegul300818190288 bu dönemden dolayı doktorum buraz nazlandı diyeyim ama sonuç olarak aldım
Aysegul300818190288 merhaba bir sorum olacakti doktorlar herşey yolundaysa bu dönemde çalışabilir raporu veriyorlarmi
Zmyra Aysegul300818190288 benimde 1 haftam var bende çok stresliyim ya.. uzayan idari izin bizi kapsamazsa bir hafta rapor almam gerekecek önce.. sonra idari izin uzasa 32 haftalık raporunda sıkıntı yaşıcam gibi uf 🤦♀️
Aysegul300818190288 Zmyra ben özel sektördeyim.su anda nöbet sistemi gidiyoruz bir sıkıntım yok çok şükür o yüzden çalışabilir raporu alabilirsem en azından sonrası için iyi olacak özelde ücretsiz izin falan da sıkıntı cunku sonrasında
Aysegul300818190288 Aysegul300818190288 Zmyra ins sizinki de sıkıntı yaratmaz da alabilirsiniz izin uzatılmıssa bile