Tosbikim Kızlar devlet hastanesinde çatı muayenesi yapılıyor mu bilginz var mı yarın kontrolüm var 37+2 haftayım yapr mi acaba hiç hazır degilim🙄😔
hunilimom Tosbikim 39.haftaa oldum doktorum bi hafta öncesinden söyledi çatı muayenesi yapicam hazırlıklı gel diye
Duyguhira Tosbikim yapılıyor canım nst de sancı çıkınca ikincisi kasılmaların var ise birde rahimde baskı hissediyorssn
Zemree28 Bana yapılmadı gidip sancim var diyene kadar yapılmıyor bende kanama gibi bisey gelmişti 40 haftada ilk ozaman alttan muayine olmuştum onun haricinde bakmıyorlar şuan 2.gebeligim yine 40 haftam doldu şu zamana kadar hiç bakılmadi
Tosbikim Zemree28 bı kaç tanıdığım da devlet hastanesindr doğum.yapti ama bakilmadi doğum anına kadar dediler. Acaba doktordan doktora mi değişiyor merak ettim. Her halükarda normal dogum yaptıkları için gerek duymuyorlardir diye düşünüyorum ama bilemiyorum da. Doktora karnım ağrıyor demeye korkuyorum alttan bakarsa diye hiç bir şey demiyorum.
Zemree28 Tosbikim doktordan doktora değişimi bilmiyorum ama belli olan bir kural var demekki bakmıyorlar yada dediginiz gi i her halükarda ilk olarak normal doğumu denedik leri için bakmiyoda olabilirler devlette sezeryan son çare çünkü keyfi sezeryan olmadigi icin bakmıyor olabilirler 😊