incikinannesi Kızlar baş ağrınız varmı? nasıl baş ediyorsunuz? Aşırı derece kafam zonkluyor özellikle sol kulak arkam tepem ilaç da içemiyoruz malum
Okyanusta_bi_anne incikinannesi canım 27. Haftadayım o baş ağrısı bende de var beynim yerinden çıkacak gibi oluyor ensemden bi Ağrı çıkıyor gözlerimi bile açamıyorum . Doktoruma söylemiştim parol verdi onun etkisi oluyor sende öyle yap yazmadıysa da yazdır parolu. Başın ağrıdığında ebene sor söyle benim öyle oldu 1 hafta tansiyonuma baktı belki onunla da alakalı olabilir seninki 🌸 geçmiş olsun dikkat et
Krtlkbra incikinannesi 28 haftalık hamileyim benimde inalılmaz baş ağrım oluyodu doktorum parol yazdı ama çok bi faydasını görmedim bi arkadaş önerisiyle kehribar kolye aldım o gün bugündür ağrım yok psikolojik mi bilmiyorum ama rahatladım tavsiye ediyorum çoğu şeye iyi geliyo bence..
Svdsr Doktorun ile konus lutfen parol veya minesot kullanabilirsin. Onun haricinde ben “ Ya Şafi, Ya Samed, Ya Kuddüs” esmaul husnalarini oku sifa niyetine
incikinannesi Svdsr Hep söyliyim diyorum unutuyorum Ağrı geçince inşallah yarın sabah mesaj atıcam. Hep Ya Şafi ya Allah diyordum şimdi dediğinizi söylicem çok teşekkür ederim 🌹
incikinannesi Fatma-asel_29 11 hafta biticek sinüzitim de var belki ondandır diyorum ama bilmiyorum tabi
incikinannesi Okyanusta_bi_anne Evet kime söylesem tansiyon diyor ölçüyorum takip ediyorum hep 10a5 10a6..Teşekkür ederim canım 🌼🌹🥰
Fatma-asel_29 Benim migrenim var 3.aydan sonra 1 buçuk aya yakın hergün çektim bu ağrıyı acillerden gelemedim 29. Haftanın içindeyim çok şükür rahatladım 2 buçuk Aydır magnezyum kullanıyorum
MerveSimsek_ Canim ben hic ilac kulanmiyorum, ben çareyi wick kreminde buldum. Onu alnima sürüyorum güzel bi ovaliyorum kokusunu a icime cektikce rahatliyordum yani baş agrimi 2 dakikada geciriyordu
incikinannesi MerveSimsek_ Evet burnum tıkandığında da çok faydası olmuştur kaynar suyun içine koyup buharı bile rahatlatıyor hatırlattığınız için teşekkürler denicem😌🥰
incikinannesi Krtlkbra Bebekler için duymuştum kehribar kolyeyi ama büyüklerin de taktığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu mutlaka alıcam 🥰🌼 teşekkürler