Mucize34 Beyaz ve renklileri ayırmam şart mı ? Zaten yeni dogan kıyafetleri fazla almadim bebek çabuk buyuyor ilk aylarda diye yani makineyi doldurmaz bile bir yikasam bişey olur mu ?
Ilknur_degrrli1 Mucize34 evet ayir bende ayirmicktm annem ayir dedi iyikide ayirmisimsiyah ve lacivert olanlar hemen renk verdi suya
Gzemre Mucize34 ben hiç ayırmadım renk ayırıcı mendil attım hepsini bir yıkadım olduğu gibi çıktı canım çok işime yaradı tavsiye ederim
Mucize34 Ilknur_degrrli1 siyah lacivert yok bende ama gneelde açık renk yinede ayirmamda fayda var sanırım
Semella Canım bende yeni yıkadım bence az da olsa ayırıp yıka. Bende 5 6 ya bölüp her şeyini kısa programa atıp 30 derecede yıkadım. Ütüledim. Şükür renk atma olmadı ama bence ayrı yıka kısa programda.
Mucize34 Semella 5 6 parçaya bölecek kadar kıyafet almadım ki ,😁 ilk 3 ay çok çabuk büyüyorlar yazık olucak biraz büyüyünce almak istiyorum ben kıyafetlerini yani toplasan yarım makine bile dolmaz minicik şeyler 😁
Furelcag Mucize34 evet kısa programda karışmıyor ilk yıkadığımda ayırmıştım ama sonraları ayırmadım 🙏🏻
Semella Mucize34 beşiğim nevresim takımı örtüler, babynest seti, kıyafetler beyazlar ve renkliler, battaniyeler derken oldu benim bayagı 😂
Mucize34 Saida_28 benimkilerinde renkleri açık renk zaten renk vereceğini sanmıyorum ama korkuyorum yinede ,😁
Derin_Demir Mucize34 ben bugün yıkadım canım valla ayırmadım. Zaten 15 dk lık programda 30 derecede yıkadım hiç bi sıkıntı yaşamadım. Bütün kıyafetleri ters çevir yıka bişi olmaz bence
Merve_kucuk Mucize34 karışıklara at bişey olmuyor. Yani bizimkileri bazen öyle yapıyorum ben. Ama bebek kıyafetlerin de denemedim henüz
Akurt Mucize34 bende karisik attim bicbisey olmadi. Ama renk mendili koyabilirsin. Ama renk atan kiyafet varsa bence giydirme derim.
Yasemin00 Mucize34 Rengi çıkıcak kıyafetin yoksa ayırma ama çıkıcak varsa ayır derim.bende baslıycam 3 hafta sonra yıkamaya 25 olayım öle yaparım diyorum yıkmayı