Zeyn7 Kızlar iki gündür üç kat çorap bir tanede patik giyindim ayaklarım buz gibi kasıklarım üşütmüşüm gibi agrıyor daha çok yeni gebeyim sanırım 5 hafta oluyor korkuyorum sizce normal mi ayaklar
Sev06 Zeyn7 olur canım daha çok yenisin kaşık ağrısı normal ayak üşümesside erkek bebek derler 😊hayırlısı
Zlmmrg Zeyn7 aynen benimde ayaklarım çok soğuk ve süreklide üşüyorum ev sıcakken bile ama benim kan değerlerimde düşük
Tatlisannedilekk Zeyn7 12haftalığım gündüzleri ayaklarım buz gibi, gece oldu mu ayaklarım yanıyo duvara dayıyorum nasıl iş anlamadım🤭🤷🏻♀️
Annecee arslanmerve57 lohusalik zamanınızda daha çok yanacaksınız 😂 suan öyleyim Allah’ım allahimmmm durup durup ter basıyor 😔😔😔
Csnsu Bnmde ayaklarım üşür normalde corap giymeyen ben 15 hftlğız kız bekliyorum ama 😂 hep erkek dendi
arslanmerve57 Annecee evet aynı şekilde zaten tanıdıklar da diyor aynı şekilde lohusayken de devam ediyor ilk zamanlar çok üşüyordum şu an aman Allahım 🤣 diyorum Allahtan yaza denk gelmemiş hamilelik
Annecee arslanmerve57 Eveet ben kışın ortasında terliyordum ya ama lohusalik var ya ayyy en kötüsü o İnan ki ya herseye sinir oluyorsun 😂