fatmuhkes Hayali-123 e bebek tavsiye ederim olmayan veya defolu ürün olduğu zaman kargo gelip evden alıyor ve telefonda çok yardımcı oluyorlar 🤗
Tucem Annebebek38 bende LCW den yeni sioaris ve din fakat duyduğuma gire LCW bunyesinde çalışan 2kiside korona virüsü tespit edilmiş. Araştırın isterseniz.
masalsii Hayali-123 30+3 üm bende son eksiklerini hazır indirim varken trendyoldan dün sipariş verdim mağza mağza gezecek durum yok malum 🤷🏼♀️
Asaltntyr Annisko beşiği e bebekten aldım joie kubbie sleep park yatak. Bebek arabasını da Hepsiburadadan Kraft fit 2
Faray Hayali-123 benimde bebişin bişeyleri yok, bildiğim kaliteli sitelerden almaya başladım yavaş yavaş ama görmeden nasıl olduğunu anlayamıyorum nefret ettim valla
Deletedmom133 Hayali-123 ben kızıma hep betten alış veriş yapmıştım civil e bebek güveniyorum derseniz bu siteden alin
Fatma8988 Hayali-123 babymall diye bi siteden aldım harikaydı ürünler chicco kanz her sey var. Lcwnin kendi sitesinden aldım onlarda güzel geldi hele müslinler harika🙈 onlinea sardık evde yata yata😂
UraSsmom Hayali-123 Online alışveriş yapıyorum mecburen cnm görmeden almak istemediğim şeyler var onlar için de bekliyorum Malesef