Hayali-123 Merhaba hamiş anneler 🤰😊29+4 haftadayım bebeğime corana virüsten dolayı sokağa çıkamadığım İçin alışveriş yapamıyorum bebeğimin hiçbirşeyi yok 😟 benim gibi olup ve bana yardımcı olacak anneler lütfen sizden bir yardım 🤷♀️🤷♀️🤰
Symbol Hayali-123 evet canım ilkim bebe den yapabilirsin manisadayim bende biliyorum orayı bende daha bişey alamadim bebeğime virüsten dolayı
Sadumaneymen Hayali-123 aynen 34 haftaligim bende daha almadim iki hafta sonra doktora gidicem disari çıkmışken biseyler alcam Ne olur olmaz evde var biraz kıyafetler ama genede yeni eksikler var
Semiha89 Hayali-123 ben e bebekten aldım cogu eşyasını. Daha önce bim den de hastane cıkısı almıstım. Bu hafta (26 hf) e bebekten bez ıslak mendilini sipariş verdim geldi. Zıbın hastane cıkısı şampuanı bir iki takım ve çorap almıstım zaten. Tırnak makası pişik kremi gögüs kremi bebek alt değişme örtüsü onları da e bebekten sipariş verdim onlarda geldi. Bir beşiğim yok bakalım.
Hayali-123 dfnomr gözümle görürsem sanki daha iyi olurmus gibi geliyor hep ama bu durumda mecbur intten alışveriş yapayım 😊 insan kendine alıyor ama bebeği için en iyisini istiyor annelik işte 🙈🙈😊😊
SevilayBayram İlkim bebeden alışveriş yapabilirsin gğvenilir bir site. Ben 5-6parça aldım gayet gğzel. Trendyoldan yapabilirsin lc waikiki den yapabilirsin
Hayali-123 SevilayBayram teşekkür ederim birkaç hastane cıkısı gördüm hiç gidebildin mi oraya nasıl kalitelimi ayrıca tekrar teşekkür ederim orayı görmüştüm instagramdan aklımda kalmıştı 🤰💋
Hayali-123 Symbol bende gördüm instagramdan hatta niyetlendim almak için böyle cuk diye yazdın canım valla gerçekten kalitelimi 😊😊
Hayali-123 Sadumaneymen ortalık düzenlene kadar dikkat et canım lütfen hergün daha fazla vaka tespit ediliyor Allah korusun tüm insanları 😻
Hayali-123 Semiha89 iyi ne güzel yapmışsın canım maşallah rabbim bebeğinide kucağına almayı nasip etsin 😍
Hayali-123 Semiha89 ooo epey bişey almıssın canım 🥰rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin e bebekten aldıklarının markaları neler acaba
Semiha89 Hayali-123 alısveriş yapmak cok guzel yaa. En ucuz bebek marketten de battaniye ve bir kaç kıyafet siparişi verdim onlar henuz gelmedi.
Hayali-123 Semiha89 ya ben de internetten almak istiyorum ama söyledikleri gibi kaliteli olurmu diye endişeliyim canım 😊😛
Semiha89 Hayali-123 bebek bezi sleepy ıslak mendil de sleepy. Bebek alt acma baby me. Pişik kremi sebamed ve sucodrem aldım gögüs kremi lansolin aldım.
EbruIrmakAhmet Hayali-123 ben netten sipariş veriyorum vallahi eksik kalan şeylerimi napalım diğer türlü bekle bekle nereye kadar
Hayali-123 EbruIrmakAhmet öyle çok haklısın ki 😊 neler aldın acaba yardımcı olurmusun marka olarak ta kararsızım bide bebek deterjanı ne aldın yada ne almayı düşünüyorsun canım
dfnomr Hayali-123 gozumuzle gorecegimiz acik bir magaza kalmadi canim sanirim o yuzden ebebekten alisveris yapabilirsin ben yapmistim gayet memnun kaldim urunlerinden🥰
EbruIrmakAhmet Hayali-123 deterjan Dalan granül aldım daha önce kızımda roxy kullanmıştım ikiside sabun tozu sıvı istersen baby me alabilirsin e bebekten canım
Hayali-123 EbruIrmakAhmet birkac zıbın aldım sadece öyle düşün canım hamileliğimin ilk zamanlarında çalıştığım için alışveriş için zamanımız çok yoktu