Artık bende doğurdum sonunda uzatmadan anlatacam;17 Mart salı günü doktora rnd gittik 40 haftalıktım doktor muayenesi yapıldı ultrason,göbek bağı herşey normal süreçte ilerliyordu ben doktoruma artık doğurmak istediğimi söyledim bana 20 mart gününe sabah 7:30 rand yazıldı süreçi anlattı sabah hastaneye aç gelmemi söyledi,suyumu patlatıp suni sancıyla doğum olacağını söyledi tabi bunları anlatırken eşim yanımdaydı doktor randevusundan çıkarken bir heyecan bir heyecan anlatamam hemen ablamı daha sonra ailemi yakın çevreme haber verdim.18 mart evde temizliğimi yaptım akşam olunca ağrılarım biraz oldu.20 mart cuma sabah hastaneye gittik acilde rnd vardı bni hemen nts bağladılar bekledik 1-2 saat sonra doktorumuz gelip kontrol yaptı fitil koydu ki sancım başlasin 3 saat sonra gidip gelen ağrılarım oldu sancım başladı arada bir ege gelip kontrollerimi yapıordu açıklık var mı die açıklığım vardı sonra beni doğumhaneye aldılar açıklığım 6 cm olunca epidural yapıldı çok rahatladım ağrım sizim kalmadı uyuşmuştum bir güzel anlatamam açıklığım 8 cm olunca herkes başıma toplandı çatala alındım arkamda 2 kişi,doktor,2 bebe ve eşim benmle birlikteydi bir kac ikinma ile dogum gerceklesti (21.03.2020)hersey unuttum bebegimi kucakladiktan sonra ama plesanta tam cikmadigi icin doktor kndi cikardi bir kac dikisim var agrilarim devam ediyor oturup kalkmakta zorlaniyoruz suanda hastanedeyiz yanimda misil misil uyuyor sorularînizi yanitliyabilirim ben yurt disindan happy kidsliyim artik yasasinn :)) darisi sizlere canlarim