Deletedmom138 filizzzz grip falan olduğunda ayrı yatıyorum ben yanıma sokmuyorum bana bulaşmasın diye, yada ben gripsem ben salona gidiyorum. Virüsten dolayı ayırmadım sadece kendi aileme bulaştırmamak adına onlara gitmiyorum
Niddy filizzzz benim eşim eve girer girmez hicbiyere dokunmadan banyoya giriyor kiyafetlerini makinaya atıyor banyo yapiyor ondan sonra opusuyoruz😂 ayrı yatmayın canım soğukluk olmasın
Milayerlii filizzzz ayrı yatmak cozum degilki virüs aldıysa eve girdiğinden itibaren sizede bulaşır 😊
yumukeller filizzzz eşim işi gereği çalışıyor bu dönemde. Bende gribim. Onun isteği üzerine bizde ayırdık yatakları. Tuvaleti havlularımizi falan. Hicbisekilde temasta bulunmamaya çalışıyoruz canım. Olcagi varsa zaten olur evet ama işi gereği sürekli insanlarla iç içe Allah korusun kapsa bizim bagisikligimiz zaten düşük ilaç falan da kullanamıyoruz o yüzden elinizden gelen bütün tedbirleri alın bence. Kapıp hastanelere dussek bu halimizle daha mı iyi.Eşimden ayrılamam ayrı yatamam diyenlere katılmıyorum. Şu virüs belası bitene kadar ayrı uyusak, Kullandığımız eşyalara dikkat etsek ölmeyiz. Onlar bağışıklık olarak bizden çok daha güçlü.bizim sorumlu olduğumuz bı bebek var. İnsanlar neler neler yapıyor ona sahip olabilmek için tedbir bizden takdir Allah tan Rabbim hepimizi korusun
Gzmbzks yumukeller Yazdıklarını okuyana kadar bir an tek ben varım sandım eşinden ayrı yatan. O kadar haklısın ki benim eşimde gelir gelmez duşa giriyor makineye çamaşırlarını atiyor ben ellemiyorum bile ve hiç bir şekilde birbirimize temasta bulunmuyoruz kullandiklarimiz eşyalarımızda ayrı. Bencede kesinlikle olmasi gereken bu evet bulaşcak olsa her türlü bulaşır ama ben bunu düşünerek tedbiri elden bırakamam hamilelik duygularimin arkasına hiç sığınamam karnımda yasamından sorumlu olduğum bir canlı varken. Bende özluyorum boynuna sarilmayi gelince kapıda sarılıp öpmeyi ama bunlar gerçekleri değiştirmez içim rahat etmez.
RuzgarsMommy Ay dedim postu ben mi açtım 😅😅 Yok valla eşim şehir dışındna geldi banyoya girdi temizlendi evde sürekli kolonya anti bakteriyel sabun ile dikkat ediyoruz zaten. Ama asla ayri yatamayiz özlemişim sarilip öpmeden uzak duramam ondan.
filizzzz RuzgarsMommy bitane fazla Z harfi ile 😄 ben yatmaktan korkuyorum öpmek falan nasl yapıyosunuz ☺️
Tucengiz4480 Deletedmom317 benim de eşim polis.. işten gelince hemen elini bir yere sürmeden yıkıyor.. sonra banyoda üzerini değiştirip her şeyi makinaya atıyoruz ve duş almadan yanıma gelmiyor.. ayrı yatmıyorum o yüzden
tugce67-67 Gzmbzks öyle canım çok haklısın,benimde eşim görevli yurtlarda beni direk memlekete getirdi bitinceye kadar çocuğum için ayrı duracağız dedi.insan çok zorlanıyor ama hamilelikte iki kat daha dikkatli olmak gerek umarım biran önce kurtuluruz bu virüsten🤲🏻
yumukeller Gzmbzks aynen öyle canım. Normal yaşantımızı bizde çok özlüyoruz dediğin gibi eşimi karşılamayı bile özledim. Zile bile basmıyor bana yaklaşmadan direk banyoya gidiyor. Bebeğimiz olmasa bende derim ne oluyorsa olsun ayrılmam esimdem ama sırf eşimi çok seviyorum diyede hiçbir tedbiri elden bırakamam. İnşallah biran önce biter bi çözüm bulunur da bizlerde normal yaşantımıza döneriz
filizzzz Gzmbzks inan bebde napcamı bilmiyorum ama cogukişi beraber uyuyomus eve gelince herseye dikkat ediyoruz ama yatakta yakın oldugumuz için bende emin olamıyodum ama insan sarılıp motive olmakta istiyor biyandan
nar_a12 filizzzz sizleri bilmem ama ben hiç bir zaman eşimden ayrı yatamam biz sarılmadan uyuyamayız hatta benm arkamı döndüğm oluyor o beni çevrp sarlyor☺o hasta olsa bile yine ben onun başnda dururum. Dezenfekte oldukdan sonra neden ayrı yatasınz
tugce67-67 filizzzz geçtim ayrı yatmayı eşim karantina bölgesinde görevli 😂memlekete köye ailemin yanına getirdi beni virüs kaparsam diye😂tamamen ayrı kaldık🙈biran önce geçsede virüs kocama kavuşsam diye bekliyorum😥
DlstM filizzzz yok artık🤣neden ayrı yatalm ya Allah koruusn ondn gececiğini bilsemde ayrı yatmam bn ona olan bnada olsn
DlstM nar_a12 gerçektn ama Allah bozmasn kimsenin yuvasını bizimkinide içinde🤲🤲daha gecenlerde dedim Allah yaşatmasn ama insanız diylmki oldu bilerek gider sarılırm ona olan bnada olsn😣