filizzzz bi haftadır ailemde oldugum için eşimle zaten ayrıydık smdi evimdeyim eşim calısıyo ve ayrı mu yatmam lazım hanımlar sizler nasl yapıyosunuz
Leyla508 filizzzz yani neden ayrı yatılsınki eve gelince gayet güzel dezenfekte oluyor. Ben zaten eşimden ayrı bi odada yatamam 😀
Gokser filizzzz tabii ki hayır🙄 zaten aynı odada bulunmak, bir metreden fazla yaklaşmak, aynı banyoyu paylaşmak, aynı yerlere dokunmak bile riskli ona bakarsanız. Hepsini yapabiliyorsanız, zaten tebrikler. O zaman ayrı da yatabilirsiniz😬😬
Prensannesii38 filizzzz ben grıp oldum ıcın ayrı yatıyorum esıme bulasmasın dıye Allah korusun yaaa emanetımız Allaha ayrı yatmaya gerek yok bence
Tumurcuq arslanmerve57 aynen😁😁😁 zaten eşim bizden ayri 1 haftadir evdeydi ondada yatmayimi yaa…😃 yani basqa bir yerde calsyorda
filizzzz Gokser @evet mecbur aynı ortamdayız bende hiç ayrı olmak istemiyorum duygusal olarak daha cok ihtiyacm var ona zaten yıkanıyoda ama ya virüs varsa ve henüz belirtisi olmadgı için bilmiyorsak diye düşünüyorm
filizzzz Gokser @evet mecbur aynı ortamdayız bende hiç ayrı olmak istemiyorum duygusal olarak daha cok ihtiyacm var ona zaten yıkanıyoda ama ya virüs varsa ve henüz belirtisi olmadgı için bilmiyorsak diye düşünüyorm
Deletedmom317 filizzzz of sorma valla polis kendisi mecbur çalışıyor. Eve gelince soyunuyor dökünüyor. Üstünü değişiyor ama yinede acaba virüs varmıdır bana bulaşırmı diye çok korkuyor😭 ayrı yatamıyoruz huzursuz oluyorum öyle
Tucengiz4480 Deletedmom317 benim de eşim polis.. işten gelince hemen elini bir yere sürmeden yıkıyor.. sonra banyoda üzerini değiştirip her şeyi makinaya atıyoruz ve duş almadan yanıma gelmiyor.. ayrı yatmıyorum o yüzden
Ozgelin Ayrı yatmak çare olsaydı 😁 elden bile temas ediyor aynı odada olmanız herşey ama herşey niye boşuna ayrı yataayım..
Papatyaa00 filizzzz benim eşimde baya tedbirli bu konuda geçen gün böyle bir karar aldı 😒bende sen bilirsin dedim yerde yattı 1 saat dayanamadı geri geldi 😂
Tstnptt filizzzz yok valla sarılıp yatıyoruz gelince elini yüzünü yıkıyor zaten bulaşacaksa varsa aynı evin içinde de olur zatenn ayrı yatmaya hiç gerek yok bence
Gokser filizzzz Dediğim gibi aynı ortamdaysanız ayrı yatmanızın da bir mantığı olmaz zaten… Mis gibi sarılın yayın, moral hepimiz için çok önemli bu dönemde☺️
Gulekam Eşim şuan corona virüs pozitif çıkan 7 hastanın nöbetinde. Sabah eve gelince duşunu alıyo kendini çok iyi koruyo. Buna rağmen aramıza oda koymam. Atın ölümü arpadan olsun 😎
filizzzz Gulekam ben fazla tedirgin olmusum galiba ayrı yatan hiç kimse yokmus hamile oldugum içim ekstra korkuyorum aslnda normalde belkide nolacakki derdim ama bilemedim smdi☺️ayrı yatmak duygusal anlamda daha zor zaten hemde hamileyken artı bu panik süreçte
Gulekam CgdmZtrk şırnaktayız biz. Saglıkçilar daha dikkatli emin olun. En azindan kimin hangi septomlari yasadigini bildiginden tedbiri daha da yukseltiyolar. Yoksa nasil saglikli kalabilirdiler ki..
Gokceylmazz Öyle bişey olsa aynı evde olduğumuz için bile bulaşır ayrı yatmak gereksiz sarılarak yatıyoruz valla😁