Hll3840mhmt 13+5. Gündeyiz bi iki haftadır sık idrara çıkma ve arada ağız kuruluğu oluyor gebelik şekeri olabilir mi ? :(
brnr09 Hll3840mhmt bende ikisi de oluyor ara sıra. Şekerle ilgili mi bilmiyorum ama gebelikte arttığını biliyorum bu belirtilerin
Anne1234 Hll3840mhmt 13 haftalığım bende bilmem gece kaç defa kalkıyorum tuvalete bol bol su içme ihtiyacıda duyuyorum normal gebelik şikayetleri bence korkmanıza gerek yok 😊
Glcnazz10 Hll3840mhmt 24+4 haftalgm bendede oluyor çok sık çıkıyorum afedersin su boşalıyor sanki özellikle gece bogazimda da yanma agiz kurulugu bogaz kurulugu oluyor yutkunamiyorum bazen diyorum kendime acaba virüsmü oldum pskolojim çok bozuldu bundan dolayı
eylemc Sık idrara çıkma bu dönemlerde artmaya başlıyor 😇 daha sağlıklı bilgi almanız için test yaptırtmanız daha iyi olur
Bsrbkts Haftamdayim sık sık idrara gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu hamileliğimde hep vardı. Şeker yüklemesini yaptırdım bişi çıkmadı ama ağız kuruluğum da oluyor. Yanıma matara alıp o şekilde yatıyorum sabaha kadar da bitiriyorum suyu o derece bi kuruluk oluyor
Hll3840mhmt Glcnazz10 öyle düşünmeyin bişey olmaz inşallah sıcak şeyler için , kalorifer den dolayı da oluyor grcebapız kuruluğu ben de emin olamadım işte